- Solutions
- 1
- Reaction score
- 662
- Deals
- 8
Dobrý deň,
Tu je môj posledný úspech, aby sa kryštalizoval prirodzene v molekulárnej forme samotného kryštálu. Viac čisto nemožné!! ;-)
Zdá sa, že ručne, ale verte mi, že sú prirodzene vytvorené!
Tu je môj posledný úspech, aby sa kryštalizoval prirodzene v molekulárnej forme samotného kryštálu. Viac čisto nemožné!! ;-)
Zdá sa, že ručne, ale verte mi, že sú prirodzene vytvorené!
Attachments
Veľmi pekná práca. Aký postup používate na odstránenie čiernej nečistoty podobnej dechtu? Dokonca aj na snehobielych kryštáloch sa objavuje pri následných rekryštalizáciách a konečný produkt je dosť tmavý.
↑View previous replies…
Urobíte druhú acidobázu na odstránenie čiernej látky? Keď plynujem, kryštály voľnej bázy sú snehobiele, ale po rekryštalizácii na veľké úlomky stmavnú a obsahujú tú lepkavú látku. Špinavý acetón použitý na umývanie tiež obsahuje veľa tohto a mdma. Rozmýšľal som, že skúsim pred kryštalizáciou freebase vydestilovať.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 662
- Deals
- 8
Robím to len raz možno kvalita prekurzorov to ovplyvňuje vždy používam prášok vosk je viac znečistený mal som ho aj na začiatku.
Áno, vašou najlepšou možnosťou je destilácia s vodnou parou.
Overil som si to a zdá sa, že nečistota je mdp2ppol alebo podobná, ale názov nie je v tomto prípade dôležitý.
Áno, vašou najlepšou možnosťou je destilácia s vodnou parou.
Overil som si to a zdá sa, že nečistota je mdp2ppol alebo podobná, ale názov nie je v tomto prípade dôležitý.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 662
- Deals
- 8