- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Man triks, lai neveidotos cas 5449-12-7 nogulsnes, bija izšķīdināt verdošā ūdenī līdz dzidram šķīdumam, izslēdzot karstumu un uzmanīgi pievienojot h2so4 konc.
Tas man deva tūlītēju konversiju ar pieņemamu iznākumu, uzreiz veidojoties slāņiem, bet es vēl 30 min. attecināju, lai būtu drošs. turpretī, kad es steidzos un pilnībā neizšķīdināju savu glicidātu, nekāds atteces daudzums nespēja panākt, lai cietās vielas reaģētu, un nācās tās filtrēt.
Pievienojot skābi, jāuzmanās no šļakatām.
Tas man deva tūlītēju konversiju ar pieņemamu iznākumu, uzreiz veidojoties slāņiem, bet es vēl 30 min. attecināju, lai būtu drošs. turpretī, kad es steidzos un pilnībā neizšķīdināju savu glicidātu, nekāds atteces daudzums nespēja panākt, lai cietās vielas reaģētu, un nācās tās filtrēt.
Pievienojot skābi, jāuzmanās no šļakatām.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 54
Ar H2SO4 slāņi atdalās uzreiz, bet tas nenozīmē, ka jums ir P2P. Tā ir tikai atdalīta glikskābe. Es to tikko izmēģināju un ieguvu divus slāņus bez smaržas.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Jūs tā domājat? Nošķirts no kā? Un kas paliek, ja tas atdalīts?
BMK ir diezgan viegls aromāts, vai esat salīdzinājis ar smaržu pēc refluksa?
Es nesaku, ka jūs nezināt, kā tas smaržo, vai ka es kļūdos, tikai vēlos zināt.
BMK ir diezgan viegls aromāts, vai esat salīdzinājis ar smaržu pēc refluksa?
Es nesaku, ka jūs nezināt, kā tas smaržo, vai ka es kļūdos, tikai vēlos zināt.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 54
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Godīgi, tas tā var būt.
Šoreiz varu runāt par lielu mērogu un ar 2-3 stundu refluksu, bet gan fosforskābe, gan citronskābe darbojas lieliski. Citronam 25kg/20kg 5449.
Šoreiz varu runāt par lielu mērogu un ar 2-3 stundu refluksu, bet gan fosforskābe, gan citronskābe darbojas lieliski. Citronam 25kg/20kg 5449.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Bija ok rezultāti ar šķīdināšanu gan minimālā ūdens daudzumā, gan 1 l ūdens/kg. Abi veidi veikti silti un pēc tam ar skābi un refluksēti.
Nevar pateikt, cik daudz ir minimālais daudzums salīdzinājumā ar 1L/kg.
Nevar pateikt, cik daudz ir minimālais daudzums salīdzinājumā ar 1L/kg.