Jūsu forums un veikals ir gandrīz pārāk labi, lai būtu patiesība Paraugs mani pārliecinātu, ka tas viss ir taisnība.
Lieliska informācija un pamācības, un veikals. Komplimenti Es nekad neesmu lietojis A-PvP, bet mans mīļākais ir mets manā pīpē. Es esmu ziņkārīgs
Sveiki, BB kopiena! Esmu šeit jauns, jau 21 gadu nodarbojos ar ķīmisko vielu daudzveidību. Kas jums ir opiāta/opiāta rc, piemēram, desomorfīns, nevis krokodils tomēr. Tas sajaukts ar pareizo rc no tropānu vai katinonu klases varētu būt jautri. Tas vai AMT, 2c-x vai 5-me0-dmt.
Iedomājos, ka bezmaksas paraugi jau sen ir beigušies, bet mani diezgan interesē, kādi ir plāni, lai izvestu austrāliju no pašreizējā sausuma (ja jūs varat atbildēt).
Sveiki! Bezmaksas paraugu akcija joprojām turpinās. Dodieties uz DM, rakstiet un saņemiet paraugu, ja vēlaties. Varbūt tas padarīs jūsu dienu vēl labāku?
Sveiki! Mana mīļā, jūs jau esat daudz centusies. Mūsu parauga dāvana ir paredzēta cilvēkiem, kas tikko ienākuši forumā. Tā ir domāta tiem, kuri nekad nav pirkuši preces tiešsaistē.
Bet varbūt es tev uzrakstīšu, kad mums būs kaut kas patiešām īpašs...