Man tika nosūtīti 2 grami 4mmc no glitchy, un esmu ļoti apmierināts ar saņemto! Viņš bija ļoti atsaucīgs saziņā, un process bija viegls. Produkts no Vācijas tika piegādāts diskrētā aploksnē, kas bija noslēgta hermētiskā maisiņā. Tas bija ļoti profesionāli, un es esmu apmierināts ar savu slepenību. Daudzums, ko es saņēmu, bija tuvāk 3 gramiem, un konsistence bija lielu lausku/kristālu un sasmalcinātu gabaliņu maisījums.
Es partook of the 4mmc visos iespējamos veidos, izņemot boofing. Mana mīļākā bija izmantot to bija iv tomēr norīt to iekšķīgi bija drošāka un efektīvāka metode. Ja smēķējat, es ieteiktu pēc iespējas mazāku karstumu un nelielu daudzumu vienlaicīgi, jo veidojas daudz tvaika, kas nav ļoti patīkams, ja tas kļūst pārāk karsts vai pārāk daudz. Insuflēšana vai šņaušana šī 4mmc radīja ievērojamu efektu, tomēr dedzināšana bija diezgan intensīva, un man labi asaroja acis.
Efekts bija patīkams enerģijas pieplūdums, kā arī uzlabota redzes asuma un eiforija, kas mani motivēja piecelties un darīt kaut ko fizisku. Dejot bija jautri, un klausīties mūziku bija neticami patīkami. Šī iedarbība turpinājās aptuveni 2 stundas ar vēl aptuveni stundu ilgu atgriešanās periodu, pirms es vēlējos lietot jaunu devu.
Paģiras bija vieglas, tomēr es jutu zināmu alkas sajūtu, nogurumu un depresiju, kas ilga apmēram pusdiennakti, bet to varēja pārvarēt ar nelielu garīgo izturību.
Kopumā es biju ļoti apmierināts un nevaru sagaidīt, lai saņemtu vairāk un izmēģinātu kaut ko jaunu no Glitchy. Paldies!