Gerai, dabar jau žinau, kur yra mano problema, perskaitęs daug jūsų turinio patarties. Iš anksto dėkoju. taigi mano problema yra ta, kad nelabai išmanau rūgščių ir bazių teoriją, kaip atskirti efedriną nuo tablečių, kuriose yra ir teofilino. gerai, kurį metodą man geriau taikyti? Šiame turinyje turiu 2 metodus, taip pat turiu metodą Fester Cookin Crank vaizdo įraše. Bandžiau vadovautis 2 metodais, pateiktais Fester vaizdo įraše, tačiau išgaunu tik 1/5 viso efedrino hcl. trumpos žinios, kiek žinau, tik efedrinas hcl tirpsta vandenyje, o teofilinas tirpsta aliejuje (nepoliniame). ir kai tai baigsiu ir gausiu efedrino hcl kristalų, pereisiu prie refliukso metodo su hipofosforo rūgštimi + jodu (šios 2 sudedamosios dalys yra paruoštos mano mini laboratorijoje). labai ačiū. vėlgi kiekvienoje mano tabletėje yra 12,5 mg efedrino hcl ir 120 mg teofilino, turiu 200 tablečių iš kiekvienos dėžutės. kuris metodas man tinka pradėti iš naujo, tikintis 100 % rezultatų. Paruošiau dar 3 dėžutes tablečių