- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Για μένα το τέχνασμα για να μην πάρω λάσπη για cas 5449-12-7 ήταν να διαλύσω σε βραστό νερό σε ένα διαυγές διάλυμα, να σβήσω τη θερμότητα και να προσθέσω προσεκτικά h2so4 conc.
Αυτό μου έδωσε άμεση μετατροπή σε αποδεκτή απόδοση, με σχηματισμό στρωμάτων αμέσως, αλλά εξακολουθούσα να επαναρροφώ 30 λεπτά για να είμαι σίγουρος. αντίθετα όταν βιάστηκα και δεν διέλυσα πλήρως το γλυκιδικό μου, καμία ποσότητα επαναρροής δεν ήταν ικανή να κάνει τα στερεά να αντιδράσουν και έπρεπε να τα φιλτράρω.
Προσοχή στο πιτσίλισμα όταν προσθέτετε οξύ.
Αυτό μου έδωσε άμεση μετατροπή σε αποδεκτή απόδοση, με σχηματισμό στρωμάτων αμέσως, αλλά εξακολουθούσα να επαναρροφώ 30 λεπτά για να είμαι σίγουρος. αντίθετα όταν βιάστηκα και δεν διέλυσα πλήρως το γλυκιδικό μου, καμία ποσότητα επαναρροής δεν ήταν ικανή να κάνει τα στερεά να αντιδράσουν και έπρεπε να τα φιλτράρω.
Προσοχή στο πιτσίλισμα όταν προσθέτετε οξύ.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 54
Με το H2SO4 τα στρώματα διαχωρίζονται αμέσως, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε P2P. Είναι απλώς το γλυκιδικό οξύ που διαχωρίζεται. Μόλις το δοκίμασα και πήρα δύο στρώματα χωρίς οσμή.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Νομίζετε; Διαχωρισμός από τι; Και τι μένει αν διαχωριστεί;
Το BMK έχει ένα αρκετά ελαφρύ άρωμα, το έχετε συγκρίνει με τη μυρωδιά μετά την παλινδρόμηση;
Δεν λέω ότι δεν ξέρεις πώς μυρίζει ή ότι δεν κάνω λάθος, απλά θέλω να μάθω...
Το BMK έχει ένα αρκετά ελαφρύ άρωμα, το έχετε συγκρίνει με τη μυρωδιά μετά την παλινδρόμηση;
Δεν λέω ότι δεν ξέρεις πώς μυρίζει ή ότι δεν κάνω λάθος, απλά θέλω να μάθω...
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 54
Διαχωρίζεται από το νάτριο . Στην πραγματικότητα δυσκολεύομαι τώρα με το 5449. Δοκίμασα δέσμη μεθόδων και μέχρι στιγμής πήρα 1ml από 10g. Θα δοκιμάσω φωσφορικό οξύ στο 110. Όταν προσθέτω οξύ στο 5449 μετατρέπεται σε λάδι πολύ γρήγορα αλλά δεν είναι p2p. Ή μπορεί το 5449 μου να μην είναι πραγματικό 5449.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Δίκαιο, μπορεί να είναι έτσι.
Μπορώ να μιλήσω για μεγάλη κλίμακα και με 2-3 ώρες reflux αυτή τη φορά, αλλά το φωσφορικό και το κιτρικό λειτουργούν και τα δύο εξαιρετικά. Για το κιτρικό 25kg/20kg 5449.
Μπορώ να μιλήσω για μεγάλη κλίμακα και με 2-3 ώρες reflux αυτή τη φορά, αλλά το φωσφορικό και το κιτρικό λειτουργούν και τα δύο εξαιρετικά. Για το κιτρικό 25kg/20kg 5449.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Είχε εντάξει αποτελέσματα με τη διάλυση τόσο σε ελάχιστη ποσότητα νερού όσο και σε 1L νερό/kg. Και οι δύο τρόποι έγιναν ζεστοί και ακολούθησε οξύ και παλινδρόμηση.
Δεν μπορώ να σας πω πόσο είναι ελάχιστο σε σύγκριση με το 1L/kg.
Δεν μπορώ να σας πω πόσο είναι ελάχιστο σε σύγκριση με το 1L/kg.