- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Benim için cas 5449-12-7 için çamur elde etmemenin püf noktası, kaynar suda berrak bir çözelti halinde çözmek, ısıyı kapatmak ve dikkatlice h2so4 conc eklemekti.
Bu bana kabul edilebilir verimde anında dönüşüm sağladı, katmanlar hemen oluştu, ancak yine de emin olmak için 30 dakika geri akış yaptım. acele ettiğimde ve glisidatımı tamamen çözmediğimde, hiçbir geri akış miktarı katıların reaksiyona girmesini sağlayamadı ve onları filtrelemek zorunda kaldım.
Asit eklerken sıçramaya dikkat edin.
Bu bana kabul edilebilir verimde anında dönüşüm sağladı, katmanlar hemen oluştu, ancak yine de emin olmak için 30 dakika geri akış yaptım. acele ettiğimde ve glisidatımı tamamen çözmediğimde, hiçbir geri akış miktarı katıların reaksiyona girmesini sağlayamadı ve onları filtrelemek zorunda kaldım.
Asit eklerken sıçramaya dikkat edin.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 54
H2SO4 ile katmanlar anında ayrılır ancak bu P2P'ye sahip olduğunuz anlamına gelmez. Bu sadece glisidik asidin ayrılmasıdır. Az önce denedim ve kokusuz iki katman elde ettim.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Öyle mi düşünüyorsun? Neyden ayrılır? Ve ayrılırsa geriye ne kalır?
BMK oldukça hafif bir aromaya sahip, reflü sonrası koku ile karşılaştırdınız mı?
Nasıl koktuğunu bilmediğinizi ya da yanıldığımı söylemiyorum, sadece bilmek istiyorum
BMK oldukça hafif bir aromaya sahip, reflü sonrası koku ile karşılaştırdınız mı?
Nasıl koktuğunu bilmediğinizi ya da yanıldığımı söylemiyorum, sadece bilmek istiyorum
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 54
Sodyumdan ayrıştırılmıştır . Aslında şu anda 5449 ile mücadele ediyorum. Bir sürü yöntem denedim ve şimdiye kadar 10 g'dan 1 ml aldım. 110'da fosforik asit deneyeceğim. 5449'a asit eklediğimde çok hızlı bir şekilde yağa dönüşüyor ama p2p değil. Ya da benim 5449'um gerçek 5449 olmayabilir.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Yeterince adil, öyle olabilir.
Bu sefer büyük ölçekli ve 2-3 saatlik reflü ile konuşabilirim ama fosforik ve sitrik her ikisi de harika çalışıyor. Sitrik için 25kg/20kg 5449.
Bu sefer büyük ölçekli ve 2-3 saatlik reflü ile konuşabilirim ama fosforik ve sitrik her ikisi de harika çalışıyor. Sitrik için 25kg/20kg 5449.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Hem minimum miktarda suda hem de 1L su/kg'da çözme ile iyi sonuçlar elde ettim. Her iki yol da ılık hale getirildi ve ardından asit ve reflü uygulandı.
1L/kg ile karşılaştırıldığında ne kadar az olduğunu söyleyemem.
1L/kg ile karşılaştırıldığında ne kadar az olduğunu söyleyemem.