Forumunuz ve mağazanız neredeyse gerçek olamayacak kadar iyi Bir örnek beni tüm bunların doğru olduğuna ikna ederdi.
Harika bilgiler, öğreticiler ve mağaza. İltifatlar Hiç A-PvP içmedim ama favorim pipomdaki meth. Merak ediyorum
Merhaba BB topluluğu! Burada yeniyim, 21 yıldır çok sayıda kimyasalla uğraşıyorum. Desomorfin gibi bir opiat/opiod rc'de ne var, ancak krokodil değil. Tropanes sınıfı veya katinonlar sınıfından doğru rc ile karıştırıldığında eğlenceli olabilir. Bu veya AMT, 2c-x veya 5-me0-dmt
ücretsi̇z numuneleri̇n çoktan tükendi̇ği̇ni̇ düşünüyorum, ancak avustralya'yi mevcut kurakliktan kurtarmak i̇çi̇n ne gi̇bi̇ planlar olduğunu merak edi̇yorum (eğer cevap verebi̇li̇yorsaniz)
Bundan 6 ay önce 3-mmc one'ın ücretsiz bir örneğini almıştım ve size teşekkür etme fırsatım olmamıştı, bu yüzden burada topluluk çalışmalarınız için size teşekkür ediyorum.
Merhaba! Canım, zaten çok şey denedin. Örnek çekilişimiz foruma yeni gelen kişiler içindir. Daha önce hiç internetten alışveriş yapmamış olanlar için.
Ama belki gerçekten özel bir şeyimiz olduğunda size yazarım...