- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 45
kaj torej menite o Združenem kraljestvu, kjer so gobe droga razreda "A"?
če imaš torej na voljo svoj komplet za gojenje, nekaj polivinilastih vrečk, lestvico in nesrečno nekoga na tebi, se zdi, da gre za "proizvodnjo z namenom dobave", kar zveni kot nekaj let v enem od najbolj varnih hotelov njegovega veličanstva.
če imaš torej na voljo svoj komplet za gojenje, nekaj polivinilastih vrečk, lestvico in nesrečno nekoga na tebi, se zdi, da gre za "proizvodnjo z namenom dobave", kar zveni kot nekaj let v enem od najbolj varnih hotelov njegovega veličanstva.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 386
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 165
Tudi v Združenem kraljestvu so bile gobe do ne tako davnega časa zakonsko dovoljene. Konec devetdesetih ali v začetku devetdesetih let prejšnjega stoletja? Enako na Japonskem :[
Res taka škoda, da se te snovi, ki imajo ob spoštovanju neomejen potencial, demonizirajo.
Tako čudovito, da so spore široko dostopne in jih je enostavno gojiti ;]
Shrooms je postala bolj za osebno uporabo domača skrivnost, razen če poznaš lepo veliko serijo tek.
Res taka škoda, da se te snovi, ki imajo ob spoštovanju neomejen potencial, demonizirajo.
Tako čudovito, da so spore široko dostopne in jih je enostavno gojiti ;]
Shrooms je postala bolj za osebno uporabo domača skrivnost, razen če poznaš lepo veliko serijo tek.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 45
Obstaja nekaj resničnega, kar praviš, ker je bilo vse v nekem trenutku zakonito... Toda konec devetdesetih let je bilo v večini funky trgovin v Londonu (Camden Town) zlahka dobiti shroomies ali khat v številnih mestih...
In če smo iskreni, pravni status ni nič o škodi ali skrbi za ljudi, ne bodite naivni...
Gre za davke in delitev denarja med vlado in tako imenovanim "kriminalom", ki je v resnici običajno dober prijatelj ali poslovni partner...
In če smo iskreni, pravni status ni nič o škodi ali skrbi za ljudi, ne bodite naivni...
Gre za davke in delitev denarja med vlado in tako imenovanim "kriminalom", ki je v resnici običajno dober prijatelj ali poslovni partner...
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 165
O resničnih namenih tistih, ki sprejemajo te odločitve, si ne delam utvar in zakaj.... $$$$$$$
Pravzaprav sem nameraval dodati še veliko več, vendar sem se odločil, da vsem prihranim razglabljanje o veliki farmaciji in sodnem sistemu itd.
Pravzaprav sem nameraval dodati še veliko več, vendar sem se odločil, da vsem prihranim razglabljanje o veliki farmaciji in sodnem sistemu itd.