Iz glitchyja so mi poslali 2 grama 4mmc in sem zelo zadovoljen s tem, kar sem prejel! Pri komunikaciji je bil zelo odziven in postopek je bil enostaven. Izdelek je prišel iz Nemčije v diskretni ovojnici, ki je bila zapečatena v neprepustni vrečki. Bilo je zelo profesionalno in zadovoljen sem z njihovim skrivanjem. Količina, ki sem jo prejel, je bila bližje 3 gramom, konsistenca pa je bila mešanica velikih črepinj/kristalov in zdrobljenih koščkov.
4mmc sem užival na vse možne načine, razen na boofing. Najraje sem ga uporabljal iv, vendar je bilo zaužitje oralno varnejša in učinkovitejša metoda. Če kadite, priporočam čim nižjo temperaturo in majhne količine naenkrat, saj nastane veliko pare, ki ni preveč prijetna, če je prevroča ali je preveč. Insuflacija ali njuhanje tega 4mmc je povzročilo opazen učinek, vendar je bilo žganje precej intenzivno in moje oči so se dobro orosile.
Učinki so bili prijeten dvig energije skupaj z izboljšano ostrino vida in evforijo, kar me je spodbudilo, da sem vstal in naredil nekaj fizičnega. Plesanje je bilo zabavno, poslušanje glasbe pa izredno prijetno. Ti učinki so trajali približno 2 uri, nato pa sem se še približno eno uro počutil, preden sem želel ponovno uživati.
Kokoš je bila blaga, vendar sem občutil nekaj želje, utrujenosti in depresije, ki so trajali približno pol dneva, vendar sem jih lahko premagal z nekaj duševne vzdržljivosti.
Na splošno sem bil zelo zadovoljen in komaj čakam, da dobim več in poskusim kaj novega od Glitchyja. Hvala!