• Bem-vindo à seção Brasil do fórum. Lembre-se de que postar contatos (jabber, telegram, signal e outros) resultará em banimento permanente! Se você decidir comprar ou vender algo sem usar o escrow e perder dinheiro, não poderemos ajudá-lo.

Maceió Dáme dohromady tím

Antonio Montana

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇷
Reaction score
3
brácho, nemám žiadne skúsenosti s obchodovaním ani nič podobné. ale som ochotný a dychtivý vstúpiť do tohto života. plánuješ to s niekým alebo si sám? ako chceš zostaviť tím a ako budeme komunikovať? myslíš si, že to všetko zvládneš tu alebo uvažuješ o tom, že dáš dohromady chalanov?

brazilian_dude

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇷
Reaction score
17
Zostavte tím brazílskych prekladateľov. V tejto oblasti sa posuniete vpred len vtedy, keď budete organizovaní, pretože každý člen je nevyhnutný bez ohľadu na svoju úlohu. Ide o výrobu na predaj pre PCC, CV a menšie organizácie pouličných predajcov. Kedysi som mal kontakty vo frakciách, ale po B.O., ktorým som prešiel, som stratil kontakt. Nie je však až také ťažké sa k nim dostať. Bohužiaľ, pokiaľ viem, BR sa tu neobjavujú príliš často. Ak by sa nám však podarilo naverbovať viac ľudí, mohli by sme vytvoriť skupinu, v ktorej by sme diskutovali o celom plánovaní.

Last edited:
View previous replies…

cowboy.br

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇷
Reaction score
1
Áno! rovnako ako kokaín, MD a metamfetamín!
:unsure:
ale počkaj, nerozumiem, ty chceš vyrábať kokaín v brazílii? nikdy som nepočul o tom, že by sa tu v brazílii syntetizoval kokaín, pretože táto rastlina tam rastie len v susedných krajinách... myslel som, že hovoríš o MD a metamfetamíne, ak je tu niekto skutočný chemik a nehrá sa na zlého rozbíjača a naozaj vie, ako na to, dá sa na tom zarobiť, dúfam, že nehovorím s 12-ročnými deťmi, ktoré rozprávajú hovadiny na internete!
ale ak je nápad naozaj horúci, dá sa to urobiť!

View previous replies…

Dadinhooo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ahojte všetci, ako sa máte?
chcel by som vedieť, či niekto z vás v brazílii má nejaké reálne kontakty/skupiny ľudí, ktorí predávajú guľky alebo LSD
už ma nebaví, že ma podvádzajú na telegrame, raz sa mi to podarilo, ale dodávatelia zmizli z mapy
ďakujem

cinesistem

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇷
Reaction score
1
Entre em contato comigo, tenho acesso de bala boa pra dentro do br

c++lover

Don't buy from me
New Member
Language
🇧🇷
Reaction score
0
familia quem tiver um cc e quiser me emprestar consigo comprar tudo de btc e passo metade no saldo p vc.

cinesistem

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇷
Reaction score
1
Bro, sua ideia é boa, mas acredito que seria interessante criar um grupo para comercializar, crie um grupo com pessoas afim de trabalhar, cada um oferece seu serviço e marcha, no aplicativo signal oi Simplex, o telefram é sujo