- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 45
Takže čo si myslíte o Veľkej Británii, kde sú huby drogou triedy "A"?
takže ak máte svoju pestovateľskú súpravu v prevádzke, nejaké polyetylénové vrecká, váhu a nešťastný niekto na vás trávu, vyzerá to ako "výroba s úmyslom dodávať", čo znie ako niekoľko rokov v jednom z najbezpečnejších hotelov jeho veličenstva
takže ak máte svoju pestovateľskú súpravu v prevádzke, nejaké polyetylénové vrecká, váhu a nešťastný niekto na vás trávu, vyzerá to ako "výroba s úmyslom dodávať", čo znie ako niekoľko rokov v jednom z najbezpečnejších hotelov jeho veličenstva
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 386
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 165
Huby boli až donedávna legálne aj v Spojenom kráľovstve. Koncom 90. rokov alebo začiatkom 90. rokov ? To isté platí aj pre Japonsko :[
Naozaj taká škoda, že sa tieto látky, ktoré majú pri rešpektovaní neobmedzený potenciál, démonizujú.
Tak úžasné, že spóry sú široko dostupné a ľahko sa pestujú ;]
Huby sa stali skôr domácim tajomstvom pre osobné použitie, pokiaľ nepoznáte peknú veľkú dávku tek.
Naozaj taká škoda, že sa tieto látky, ktoré majú pri rešpektovaní neobmedzený potenciál, démonizujú.
Tak úžasné, že spóry sú široko dostupné a ľahko sa pestujú ;]
Huby sa stali skôr domácim tajomstvom pre osobné použitie, pokiaľ nepoznáte peknú veľkú dávku tek.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 45
Je trochu pravda, čo hovoríte, pretože všetko bolo v určitom bode legálne... Ale koncom 90. rokov bolo ľahké zohnať shroomy vo väčšine funky obchodov v Londýne (Camden Town) alebo khat v mnohých mestách...
A aby som bol úprimný, legálny status nie je nič o škodlivosti alebo starostlivosti o ľudí, no tak, nebuď naivný...
Všetko je to o daniach a rozdelení peňazí medzi vládu a takzvaný "zločin", čo sú v skutočnosti zvyčajne dobrí kamaráti alebo biznis partneri...
A aby som bol úprimný, legálny status nie je nič o škodlivosti alebo starostlivosti o ľudí, no tak, nebuď naivný...
Všetko je to o daniach a rozdelení peňazí medzi vládu a takzvaný "zločin", čo sú v skutočnosti zvyčajne dobrí kamaráti alebo biznis partneri...
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 165
Nemám žiadne ilúzie o skutočných zámeroch o tých, ktorí tieto rozhodnutia prijímajú a prečo.... $$$$$$$
Vlastne som chcel pridať oveľa viac, ale rozhodol som sa ušetriť všetkých rečí o veľkej farmácii a súdnom systéme atď.
Vlastne som chcel pridať oveľa viac, ale rozhodol som sa ušetriť všetkých rečí o veľkej farmácii a súdnom systéme atď.