Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Výskumná chemická skúšobná jednotka

Status
Not open for further replies.

FalteHD

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
34
Ahoj, naozaj by som mal záujem BYŤ testerom pre všetky druhy látok, osobne mám najradšej pyros, opiáty a disso. Som z Tirolska v Rakúsku. Myslím, že nie je veľa ľudí z mojej krajiny, ktorí sú testermi, takže by som sa chcel stať jedným z nich.

Dúfam v pozitívny výsledok!
Váš FalteHD

RegulierTier

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
33
Dobrý deň, priatelia,rád by som sa stal členom testovacej skupiny RC.
užívam drogy už viac ako 15 rokov a testoval som mnoho rôznych RC. Rád skúšam nové veci, robím ďalšie skúsenosti.

• Akú látku chcete vyskúšať?
    • Chcel by som vyskúšať stimulanty, ako sú rôzne katinóny alebo amfetamíny
    • Chcel by som tiež vyskúšať všetky druhy psychedelík a disociatív
    • A totálne milujem opiáty a benzo
  • Máte predstavu o látke, ktorú chcete vyskúšať?
    • Ja chcem vyskúšať n-ethylehexedron a 3-mmc
    • Na psychedelikách a disociatívach by som rád vyskúšal 2C-I alebo DOB, ale aj iné tryptamíny a fenetlyamíny. To, čo hľadám alebo dlho hľadám, je MXE alebo deriváty MXE.
  • Do ktorej krajiny sa bude posielať?
    • Do Nemecka

freewayx

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
hľadám nejakú formu 2ci a akýkoľvek typ benzo

jai86

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Som v Kanade a rád čokoľvek otestujem a poskytnem ny úprimnú recenziu. Som dobrodružná 30-ročná sexi dáma s množstvom voľného času. Mojou liečbou je raz za čas farebný heroín, ale som aj za skúšanie nových vecí. Vopred ďakujem a prajem vám krásny deň! ❤

TheMapleSyrup

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Žijem v Kanade, mám 60 rokov, celý svoj dospelý život používam RC a bežné lieky a vediem si denník s podrobnými údajmi o dávkach a skúsenostiach. Okrem môjho subjektívneho názoru môžem poskytnúť aj bezplatné profesionálne FTIR testovanie čistoty. Chcel by som testovať katinóny - najmä 4-MMC a 3-MMC, amfetamíny (akékoľvek), rodinu 6APB, benzo a dissos, najmä MXE alebo čokoľvek, čo sa tvári, že je ako MXE. RoA sú zvyčajne orálne alebo boofingové, ale budem IM ketamín a čokoľvek iné, čo je bezpečné IM. Som na dôchodku a som opatrný a zodpovedný užívateľ, ktorý vždy používa presnú váhu. a nikdy som nebol závislý a veľmi pochybujem, že niekedy budem. Len sa rád zabávam a nemám rád alkohol.

RISING STAR

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Deals
1
Dobrý deň, nachádzam sa v Spojených štátoch. Chcem vyskúšať mdma, ketamín a metamfetamín. Mám veľký záujem o tieto 3 produkty.

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
39
Je toto vlákno stále aktuálne?

Rc scene

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
28
Glitch je najlepší, sršíme novú dávku na testovanie !

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
39
Súhlasím s vami kamarát 💯 pre Glitchy
Dúfam, že vyskúšam novú dávku a stanem sa členom testovacej čaty 🤠

Opioidreporter01

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Idú testovať nové a staré opiáty a opioidy a alebo benzimidozoly a benzodiazepíny!

Belzébuth

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
20
Dobrý deň,
I'll liked to bé a tester membre...i'm Come from France...i want to try cathinone, ketamin like, cocain liké stuff, opioïd stuff....
Mnohokrát ďakujem...best regardz

Gab

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Je tento RC tester a príspevok na bezplatnú vzorku rovnaký? coz som už DM na bezplatnú vzorku a chcem sa prihlásiť aj ako tester, ak je to možné 😉

LederLappenNiere90

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
23
Hej Glitchy je to tam jedno miesto voľné v tej ,,sekcii pracovných ponúk'' ? Ja by som to urobil ako Mark Brownstein, Američan žijúci v Hongkongu, má nezvyčajnú prácu. Vyhľadáva neznáme alebo dávno zabudnuté potraviny a prísady, ktoré ponúka špičkovým šéfkuchárom na celom svete. Dokumentárny seriál sprevádza profesionálneho lovca chutí do Indie, Thajska, Laosu a Vietnamu a sleduje ho v megamestách ako Hongkong, Bangkok a Šanghaj, kde svoje nálezy testuje, zušľachťuje a predáva drahým reštauráciám.

Odporúčania pre gurmánov.🧐🥴🤯🤩🥳😜.

Moja sekcia je Upper's a Opiáty možno nejaké Tryptamíny.

Neváhajte ma kontaktovať,prvá recenzia ide dole ako topiace sa maslo prisahám kamarát.

S láskavým pozdravom, Frankstone.

Last edited:

Rc scene

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
28
Zdravím všetkých, ktorí prispievajú a pomáhajú na tunajšom fóre, a osobitne pozdravujem chlapíka Glitcha, ktorý neúnavne pracuje na tom, aby vzorky zadarmo lietali po celej planéte. Opäť ma potešil novou várkou 4mmc a len ten, kto to skúsil, povie ten rozdiel, Nech žije a na zdravie, aby nás viedol aj v ďalších dňoch. utajenie a zabezpečenie tohto výrobku bolo super šikovné!!! Chcel som na chvíľu vyhodiť značky, ale môj chlapec Glitch ma opäť potešil a povedal mi, kde sú! lol.
Ďakujem, že nám robíte dni veselšie!

4mmc e a Určite to stojí za to, kto chce Glitchi bude jeho sprievodcom v jeho psychedelických dobrodružstvách. Mimochodom, v Rusku je super populárny a nazývajú ho "šampanským ruskej elity".
Bavme sa zodpovedne!

Belzébuth

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
20
Dobrý deň, som

Belzébuth

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
20
Ahoj, som z Francúzska.....i liké to test meow meow, methedrine,....best regardz

Lsd1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
3
Dobrý deň, som z Nemecka, chcel by som otestovať met Lg

mefistofeles

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
34
Ahoj, mám tiež záujem zúčastniť sa na testovaní.

Mám na konte stovky gramov stimulantov, robil som všetky druhy drog a stále robím.

Píšem úprimné recenzie pre predajcov, zoznam užívaných látok si môžete pozrieť v mojom profile.

Aký druh látky chcete vyskúšať?

Robím naozaj všetko, najviac skúseností mám so 4-mmc/3-mmc, veľmi rád by som vyskúšal 2-mmc, mám dobré porovnanie a nie som ten typ človeka, ktorý by fňukal, že to nie je ako 4-mmc. Ak to funguje dobre a nie je to 3cmc, páči sa mi to!

Psychedeliká, najmä disociatíva, opioidy a benzo.

Máte predstavu o látke, ktorú chcete testovať?

Áno, zo stimulantov - 3mmc a 2mmc, 3mmc som robil len raz a nemal som o ňom úplný obraz, benzo fúrie ma tiež zaujímajú, pretože MDMA nemám veľmi rád

Opioidy
- O-DSMT, Heroín, Kratom, Oxy, Morfín alebo niečo podobné

Benzos
, čokoľvek. Dokonca aj RC

Dissos - ketamín alebo MXE alebo iné deriváty

Psychedeliká - chcel som vyskúšať DOM alebo jeho deriváty/analógy

Do akej krajiny sa bude zasielať?

Poľskodddd ;)

Ak je váš výrobok dobrý, budete mať skvelé hodnotenie.
;)

NucleuZ

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
16
Dúfam, že táto čata bude obsadená do novej verzie samovrahov

LederLappenNiere90

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
23
Nie, to nie je správne Sme odvážni priekopníci v oblasti služieb intoxikácie pre najvyššiu čistotu a spoľahlivosť predajcov a bezpečnosť pre maximálnu kvalitu výrobkov, aby sme to zaručili spotrebiteľovi. V prípade potreby sme pripravení obetovať aj vlastný život (samozrejme, za celé ľudstvo)!

Status
Not open for further replies.