- Reaction score
- 17
V studenom DCM sa suspendovalo 8 g NaBH4, po kvapkách sa pridalo 40 ml ľadovej kyseliny octovej a roztok sa nechal miešať, kým sa nezastavil všetok vývin vodíka.
V ďalšom rbf sa v DCM rozpustilo 10 g 5-metoxytryptamínu. Do rbf sa pridalo 8 ml trietylamínu, 21,2 g formaldehyd-bisulfitového aduktu a sitá 4A.
Rbf sa nechal miešať 10 - 15 minút, aby sa reaktanty skondenzovali, a potom sa po kvapkách pridal triacetoxyborohydrid sodný, ktorý sa pripravil predtým.
Toto sa nechalo miešať približne 24 hodín. Reakcia sa utlmila kvapkovým pridaním 15 % roztoku KOH a jednoduchou aminovou úpravou sa získal produkt, ktorý bez problémov vykryštalizoval. Použitím triacetoxyborohydridu sodného vždy získam 90 %+
V ďalšom rbf sa v DCM rozpustilo 10 g 5-metoxytryptamínu. Do rbf sa pridalo 8 ml trietylamínu, 21,2 g formaldehyd-bisulfitového aduktu a sitá 4A.
Rbf sa nechal miešať 10 - 15 minút, aby sa reaktanty skondenzovali, a potom sa po kvapkách pridal triacetoxyborohydrid sodný, ktorý sa pripravil predtým.
Toto sa nechalo miešať približne 24 hodín. Reakcia sa utlmila kvapkovým pridaním 15 % roztoku KOH a jednoduchou aminovou úpravou sa získal produkt, ktorý bez problémov vykryštalizoval. Použitím triacetoxyborohydridu sodného vždy získam 90 %+
↑View previous replies…
Chcete povedať, že surovinou pre reakciu by mal byť 5-metoxytryptamín namiesto tryptamínu?
- Reaction score
- 161
Nie je to tak! Prečítajte si môj ďalší komentár to je úplná blbosť! Namiesto toho si vyrobíte 5-MeO-DMT, ktorý vás omráči tak 50× viac ako N,N-DMT(alias DMT).
- Reaction score
- 161
Ste si vedomí, že sa takto získava 5-MeO-DMT, nie DMT, že?
Pochybujem, že ste tento postup skutočne sami vyskúšali, ako tvrdíte. NEEXISTUJE FUCKING WAY, že by ste namiesto toho náhodou vyrobili 5-MeO-DMT a nevšimli si to.
No tak, človeče. Na DMT potrebuješ tryptamín. Na 5-MeO-DMT použiješ 5-Methoxytryptamín, konkrétne kvôli metoxy skupine v 5-MeO-DMT...
Pochybujem, že ste tento postup skutočne sami vyskúšali, ako tvrdíte. NEEXISTUJE FUCKING WAY, že by ste namiesto toho náhodou vyrobili 5-MeO-DMT a nevšimli si to.
No tak, človeče. Na DMT potrebuješ tryptamín. Na 5-MeO-DMT použiješ 5-Methoxytryptamín, konkrétne kvôli metoxy skupine v 5-MeO-DMT...
Brácho , upokoj sa, absolútne netušíš, čo mám na mysli, keď sa ťa pýtam, že to znamená "táto metóda pracuje s 5-metoxytryptamínom namiesto tryptamínu, však?" Rovnako Hamilton vo videu povedal, že používa tryptamín, ale videl som, že roztok nemá farbu trytamínu, a skúšal som tento postup a nefungoval, a ty si spomenul rovnaký postup s 5-Methoxytryptamínom." Teraz je nám to jasné? mám ti dokázať ?!!Nepodozrievaj, keď nič nevieš