- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,215
- Deals
- 1
Myslím si, že prívlastok "nekupujte odo mňa" je zbytočný a skľučujúci. Každý, kto nakupuje na tejto stránke, by si mal prečítať pravidlá a v nich sa celkom jasne uvádza, že predajcovia a výrobcovia sú schválenými predajcami, takže každý, kto nemá tabuľku, ktorá označuje jedného z nich, nie je schválený stránkou na predaj.
Mám pocit, že som dostal dunce hat a preventívne som si sadol do kúta.
Mám pocit, že som dostal dunce hat a preventívne som si sadol do kúta.
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 3,051
- Deals
- 1
Podceňujete dôverčivosť a hlúposť ľudí. Chceme tu takýchto ľudí chrániť pred akýmkoľvek podvodom.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 297
So správou nie je problém, ale formulácia je určite nešťastná, pre rozumných ľudí* to môže vyznieť trochu dehonestujúco. Aj všetky skúsenosti ukazujú, že takéto veci neodradia nikoho so zlými úmyslami, ale skôr podráždia tých poctivých.
*rozumní ľudia je polovica Ázie a celé Poľsko
*rozumní ľudia je polovica Ázie a celé Poľsko
- Reaction score
- 32
Páči sa mi, že máte uvedený status názvu nekupujte odo mňa, je z neho jasné, kto sú predajcovia a výrobcovia. Akékoľvek transakcie uskutočnené s osobou, ktorá má status nekupujte odo mňa, sú jednoznačne na vaše vlastné riziko a dôveru.
Okrem toho sa pozerám za to, ako dlho má osoba svoj účet. Či sú rezidentom alebo členom, potom akú aktivitu tu majú. Otvorená povaha profilov na tomto mieste na zobrazenie týchto informácií môže pomôcť pri dôverovaní osobe. Ja to vidím tak, že sme všetci väčšinou priateľskí cudzinci.
Potom je tu aspekt chémie, ľudia s malými alebo žiadnymi skúsenosťami by boli na iných stránkach úplne ponížení. Len za to, že sa pýtajú otázky nad rámec svojich schopností, tu je to oveľa zhovievavejšie a ide o bezpečnosť, vzdelávanie a nie o ostrakizovanie človeka, ktorý sa pýta.
Okrem toho sa pozerám za to, ako dlho má osoba svoj účet. Či sú rezidentom alebo členom, potom akú aktivitu tu majú. Otvorená povaha profilov na tomto mieste na zobrazenie týchto informácií môže pomôcť pri dôverovaní osobe. Ja to vidím tak, že sme všetci väčšinou priateľskí cudzinci.
Potom je tu aspekt chémie, ľudia s malými alebo žiadnymi skúsenosťami by boli na iných stránkach úplne ponížení. Len za to, že sa pýtajú otázky nad rámec svojich schopností, tu je to oveľa zhovievavejšie a ide o bezpečnosť, vzdelávanie a nie o ostrakizovanie človeka, ktorý sa pýta.