- Reaction score
- 0
Preto sa trápim s krokom 8. Zdá sa mi, že je tu veľa odpadu a strát. Extrakt som preniesol zo sep lievika pridal som horčík vložil do mrazničky. Teraz som tu urobil filter s vákuom. Myslím, že Buchner je oveľa lepší ako zostava, ktorú som dostal, pretože unikala a objem je príliš veľký. Takže 1. pri nalievaní do nastavenia sa predpokladá, že to celé vylejete... Nechápem ako správne vyliať extrakciu z éteru bez toho aby sa mi s ním dostal horčík, pokiaľ nevylejem celý extrakt tak mi v tom momente zostane veľa extraktu s horčíkom čo mám s tou zvyšnou časťou robiť aby sa oddelila. Priložil som aj fotky úniku. Čo s tým mám robiť. Je to všetko odpad . Ak je tam horčík, ktorý sa dostal cez filter, čo mám robiť? V podstate som sa zasekol a čakám na tento krok
Attachments
↑View previous replies…
- Reaction score
- 112
- Reaction score
- 0
Je to vákuový filter joanlab... Bol lacný, ale konštrukcia je celá zlá, umožňuje únik vecí na vonkajšej strane... Ya skúsim naliať inak čítal som lepkavý Patton napísal užitočné pri objasňovaní vecí trochu
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 168
- By ACAB
@deeperdive36 Vyzerá to, že ide o guľový kĺb, ktorý drží pohromade pomocou svorky.
Skúsili ste guľový kĺb predtým namazať mazivom na brúsenie a otáčať guľou, kým sa brúsenie nestane zreteľným?
To by malo vyriešiť váš problém.
Skúsili ste guľový kĺb predtým namazať mazivom na brúsenie a otáčať guľou, kým sa brúsenie nestane zreteľným?
To by malo vyriešiť váš problém.
- Reaction score
- 0
Aha, pamätám si, že som niekde čítal o mazaní. Vyskúšam to dnes, dúfam, že sa problém vyrieši. Vďaka.