Chiar nu pot să vă spun cât de fericit sunt că am făcut acest lucru, fără să am cunoștințe științifice - în afară de chimia de bază din liceu (la care nu am acordat NICIO ATENȚIE și am fost în "grupul copiilor proști - nu se putea să nu ne intereseze!) ȘI, mai relevant, informații din faptul că am făcut multe extracții de scoarță, DAR am descoperit că TREBUIA să mă gândesc la ele ca la ceva complet diferit și chiar și la părțile la care am crezut la început că pot face comparații, chiar nu am putut - CEL mai apropiat lucru de extracție este penultima etapă în care sinteza îmi spunea să evapor pur și simplu tot hexanul, dar am modificat-o pentru a face o precipitare prin înghețare, deoarece știam că este o hidrocarbură, știam că nafta este o grămadă de hidrocarburi diferite nespecifice și am pus 2+2 împreună.
Mi-a fost mai ușor să știu că este un proces total separat...
Dacă ar fi să mă întorc în timp - sau dacă citiți asta gândindu-vă că va fi mai ieftin să înființez un laborator întreg și să sintetizez DMT de la zero pentru a o vinde - sau chiar pentru a o ingera, vă pot asigura că nu este așa. Am spus tot timpul că nu acesta este motivul pentru care fac asta... este o căutare personală de cunoaștere.
De asemenea, îmi imaginez că majoritatea oamenilor care ar încerca să facă acest lucru ar face-o în timpul liber, poate la un laborator la care lucrați sau sunt studenți la chimie sau chiar absolvenți și fac un pic de "muncă" în plus pe lângă - S-ar putea să fie mai ieftin, dar începând de la zero? Nu... nu vă deranjați, oricum nu pentru o primă sinteză.
Dacă m-aș fi deranjat cu adevărat să compar structurile DMT cu ceva de genul mescalinei - probabil că aș fi văzut că mescalina este o moleculă mai simplă, unele dintre amfetaminele psihedelice ar fi la fel de interesante - motiv pentru care sunt ezitant să folosesc mica cantitate de nitroEthane pe care o am, făcând r-amphet standard.
Oricum, intenționez să încerc acest lucru la o scară mai mare, dar vreau să văd dacă pot obține ceva mai mult din uleiul original din etapa anterioară...
Aceasta nu este o chimie la fel de elegantă ca traseul indole, aș spune, dar mult mai ușoară și aș fi interesat să văd dacă făcându-l cu STAB, evident, în condiții acide, ar face mai ușoară cristalizarea la sfârșit, pentru că partea asta a fost o durere de cap ABSOLUTĂ!
Țineți cont de faptul că, probabil, lipsa unui desicator de laborator adecvat m-a încetinit și de faptul că nu știam diferența dintre un desicator cu vid și o cameră cu vid! Așa că am făcut o mică greșeală în ultima parte, nefăcând un vid atât de puternic pe cât mi-aș fi dorit, dar așezându-l pe mantaua mea la 50c....a funcționat și, după cum puteți vedea în această dimineață, am rămas în cele din urmă cu substanța ceroasă care poate fi răzuită de pe fund și cu cristalele care s-au format din congelator în jurul marginii.
Data viitoare aș încerca, de asemenea, să folosesc un vas de cristalizare în loc de un pahar și m-aș asigura, de asemenea, că o fac dintr-o baie de ulei cald, doar să încetinesc procesul de răcire cât mai mult posibil.
Oh și mai mult heptan!! Am folosit n-heptan deoarece a fost tot ce am putut găsi, dar învățând mai multe despre heptan astăzi, acum pot vedea de ce unele alte sinteze iv văzut de această natură folosesc ca 1,2-hexan, care este de fapt un tip de heptan.
Gah -
este într-adevăr, cu cât învăț mai mult, cu atât par să știu mai puțin!!!