- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 25
sunteți sigur de asta ? pentru că am citit undeva că fosforul roșu este de asemenea necesar pentru a menține reacția în desfășurare nu ?
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 302
Da, are dreptate. HI 57% va face treaba foarte bine, însă trebuie să folosiți un exces bun de acesta, concentrația trebuie să rămână > 40% tot timpul. Puteți reduce cantitatea de HI necesară prin adăugarea de H3PO4 85%+ pe parcursul reacției, ceea ce o va deshidrata și va menține concentrația funcțională de HI ridicată. Atenție! nu doriți să împingeți HI în afară!
O altă modalitate este de a produce HI in situ din acid fosforic și NaI sau KI.
Și, desigur, H3PO3 va funcționa foarte bine ca înlocuitor pentru RP sau H3PO2 - este nevoie de o cantitate mai mare și de temperaturi mai ridicate, dar funcționează excelent. H3PO4/NaI sau KI necesită temperaturi și mai ridicate.
Pentru H3PO3, căutați în Hydroponics sau Vineyard supplies
O altă modalitate este de a produce HI in situ din acid fosforic și NaI sau KI.
Și, desigur, H3PO3 va funcționa foarte bine ca înlocuitor pentru RP sau H3PO2 - este nevoie de o cantitate mai mare și de temperaturi mai ridicate, dar funcționează excelent. H3PO4/NaI sau KI necesită temperaturi și mai ridicate.
Pentru H3PO3, căutați în Hydroponics sau Vineyard supplies
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 14
- By FQ-BB
The reflux temperature is typically around 120-150°C. At the same time, avoid excessive loss of HI due to evaporation. The reflux time varies depending on the scale of the experiment and the efficiency of the equipment, but generally, it may take 2-4 hours to complete the reaction.
I reiterate that I am only a hobbyist and do not sell any precursors or substances. Anyone violating escrow transactions is a scammer.
Respect to BB administrators. Salute 🫡
I reiterate that I am only a hobbyist and do not sell any precursors or substances. Anyone violating escrow transactions is a scammer.
Respect to BB administrators. Salute 🫡