Am fost trimis 2 grame de 4mmc de la glitchy și sunt foarte mulțumit de ceea ce am primit! El a fost foarte receptiv cu comunicarea și procesul a fost o briză. Produsul a venit din Germania într-un plic discret care a fost sigilat într-o pungă etanșă. A fost foarte profesionist și sunt mulțumit de furtul lor. Cantitatea pe care am primit-o a fost mai aproape de 3 grame, iar consistența a fost un amestec de cioburi/cristale mari și bucăți sparte.
M-am bucurat de 4mmc în toate modurile posibile, în afară de boofing. Metoda mea preferată a fost să o folosesc în perfuzie, însă ingerarea orală a fost o metodă mai sigură și mai eficientă. Dacă se fumează, aș recomanda o căldură cât mai mică posibil și cantități mici la un moment dat, deoarece se produce o cantitate mare de vapori care nu este foarte plăcută dacă devine prea fierbinte sau prea multă. Insuflarea sau adulmecarea acestui 4mmc a produs un efect vizibil, însă arsura a fost destul de intensă, iar ochii mi-au lăcrimat bine.
Efectele au fost un impuls plăcut de energie, împreună cu o acuitate vizuală sporită și euforie care m-a motivat să mă ridic și să fac ceva fizic. Dansul a fost distractiv și ascultarea muzicii a fost incredibil de plăcută. Aceste efecte au durat aproximativ 2 ore, cu o scădere de încă o oră sau cam așa ceva înainte de a dori să iau o nouă doză.
Mahmureala a fost ușoară, însă am simțit unele pofte, oboseală și depresie care au durat aproximativ o jumătate de zi, dar au putut fi depășite cu un pic de tenacitate mentală.
În general, am fost foarte fericit și abia aștept pentru mai mult și pentru a încerca ceva nou de la Glitchy. Vă mulțumesc!