Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Jaki jest najszybszy sposób na wysuszenie pasty amfetaminowej?

VectorLaboratories

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
109
Deals
138
Witaj BB,

Od niedawna produkujemy stałe partie pasty speed i chcemy część z nich wysuszyć, ponieważ niektórzy klienci mogą preferować suchy produkt zamiast pasty.

Mam znajomego, który posiada suszarkę próżniową i słyszałem, że można jej używać do suszenia pasty speed. Czy ktoś wie, jak długo to potrwa?

Czy są jakieś szybsze alternatywy dla tego.

Dziękuję każdemu, kto zdecyduje się to przeczytać i odpowiedzieć.

SoldadoDeDrogas

Testing Squad
Language
🇺🇸
Reaction score
373
Być może odwadniacz żywności/jerky maker? Mam małą suszarkę firmy Nesco, której używam do suszenia grzybów, którą kupiłem w sklepie z artykułami gospodarstwa domowego za 40-50 dolarów? Nie będziesz w stanie użyć go do zrobienia dużej ilości na raz, ale myślę, że możesz zrobić kilogram lub dwa pasty w ciągu kilku godzin. Jest to w zasadzie osuszacz, który wdmuchuje suche powietrze do małej zamkniętej przestrzeni i można kontrolować temperaturę od ~ 90F do 140F. Proszek amph zacznie wysysać wilgoć z powietrza, gdy osiągnie pewien punkt, więc nie można po prostu rozłożyć go na tacy i skierować na niego wentylatora. Jeśli wysuszysz go tą metodą i zamkniesz próżniowo, myślę, że zadziała idealnie.

Używam go do różnych rzeczy, suszenia chwastów i grzybów itp., redukowania roztworów wrażliwych na ciepło, odparowywania rozpuszczalników lub innych cieczy, krystalizacji itp. więc nie jest to straszna inwestycja.
Uważaj na siebie,
o7