nav aizvainojuma cilvēks, bet ko nozīmē, ka es pārdodu sudo, kad es mācīšos bout ķīmiju, wow tu izskaties kā es, kad es darīju krēsla pavārs pie pazemes stropa vai pie wetdreams/zonez gadiem.
Pirmkārt, kā tu varētu savākt prekursorus? ja tu esi ES, tu zini, tāpat kā es, ka, tā kā nav lielas d-metha tirdzniecības, izņemot čehiju un dažas Taizemes kopienas, kas izmanto un pārdod shaboo un rozā yaba tabletes tikai taizemiešiem.
arī rc aina šeit es bija milzīga, un es runāju nevis mūsdienās, bet no uk ainas pirmsākumiem, uk aizlieguma, un toreiz aina bija neskaidrāka, es domāju, ka mani gandrīz nogalināja no bromodragonfly, ko tolaik es izmantoju jaunumu veikalā, jo pirms Ķīnas aizlieguma šeit ES bija interneta veikali no Polijas un e-pasta pārdevēji, piemēram, till.i.come, kas pārdeva no tabletēm iegūtu pse, bet es domāju, ka jūs nevarat pelnīt naudu ar pse ražošanu.
atcerieties arī, ka lielākā daļa metožu, ko jūs atradīsiet, vairs nav izmantojamas, jo īpaši ASV.
labākās ir baltās 60 vai 120 mg, personīgi es lietoju tikai 60 mg pse 2,5 cetirizīna, no kurām var izvilkt labus yeilds, vai 120 ar povidonu.
atcerieties arī, ka šeit raksta leģendārie puiši, kas dalās ar šo dieva darbu, vienmēr ir garā ceļa noslēguma process, kas pilns ar neveiksmīgiem eksperimentiem un mēģinājumiem.
un arī minimun pse, lai būtu labs jaunpienācēja pavārs, pēc manas pieredzes ir 8/10 gramu pse fb,