Iš glitchy gavau 2 gramus 4mmc ir esu labai patenkintas tuo, ką gavau! Jis labai operatyviai bendravo, o procesas buvo lengvas. Produktas iš Vokietijos atvyko diskretiškame voke, kuris buvo uždarytas sandariame maišelyje. Tai buvo labai profesionalu ir aš esu patenkintas jų slaptumu. Mano gautas kiekis buvo arčiau 3 gramų, o konsistencija buvo didelių skeveldrų / kristalų ir skaldytų gabalėlių mišinys.
Parsinešiau 4 mmc visais įmanomais būdais, išskyrus bufetavimą. Mano mėgstamiausias būdas buvo vartoti jį iv, tačiau jo nurijimas per burną buvo saugesnis ir efektyvesnis metodas. Jei rūkote, rekomenduočiau kuo mažesnį kaitinimą ir nedidelį kiekį vienu metu, nes susidaro daug garų, kurie nėra labai malonūs, jei jie per karšti arba per dideli. Insufliacija arba šnypštimas šio 4 mmc sukėlė pastebimą poveikį, tačiau degimas buvo gana intensyvus ir mano akys gerai ašarojo.
Poveikis buvo malonus energijos pliūpsnis kartu su geresniu regėjimo aštrumu ir euforija, kuri mane motyvavo atsikelti ir nuveikti ką nors fizinio. Šokti buvo smagu, o klausytis muzikos nepaprastai malonu. Šis poveikis truko apie 2 valandas, o po to dar apie valandą norėjau iš naujo vartoti dozę.
Tačiau kacetas buvo lengvas, tačiau jaučiau potraukį, nuovargį ir depresiją, kuri truko apie pusę dienos, tačiau ją buvo galima įveikti pasitelkus psichologinę stiprybę.
Apskritai buvau labai patenkintas ir negaliu laukti, kada galėsiu išbandyti ką nors naujo iš "Glitchy". Ačiū!