- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,215
- Deals
- 1
Manau, kad kreipinys "nepirkite iš manęs" yra perteklinis ir nuviliantis. Kiekvienas, perkantis šioje svetainėje, turėtų perskaityti taisykles, o jose gana aiškiai nurodyta, kad pardavėjai ir gamintojai yra patvirtinti pardavėjai, todėl visi, kurie nerodo lentelės, nurodančios vieną iš jų, nėra svetainės patvirtinti pardavėjai.
Jaučiuosi taip, tarsi man būtų įteikta dunduko kepurė ir iš anksto pasodintas į kampą.
Jaučiuosi taip, tarsi man būtų įteikta dunduko kepurė ir iš anksto pasodintas į kampą.
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 3,051
- Deals
- 1
Jūs neįvertinate žmonių patiklumo ir kvailumo. Čia norime apsaugoti tokius žmones nuo bet kokios apgavystės.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 297
Dėl pranešimo problemų nekyla, tačiau formuluotė tikrai nevykusiai parinkta, protingiems žmonėms* tai gali skambėti kiek negarbingai. Be to, visa patirtis rodo, kad tokie dalykai neatbaido nė vieno, turinčio blogų ketinimų, bet dažniausiai suerzina sąžiningus.
*protingi žmonės yra pusė Azijos ir visa Lenkija
*protingi žmonės yra pusė Azijos ir visa Lenkija
- Reaction score
- 32
Man patinka, kad jums suteikiamas pavadinimo statusas nepirkite iš manęs, tai aiškiai parodo, kas yra pardavėjai ir gamintojai. Bet kokie sandoriai, atliekami su asmeniu, kuris turi statusą nepirkti iš manęs, aiškiai yra jūsų pačių rizika ir pasitikėjimas.
Be to, aš žiūriu, kad praeityje, kad, kaip ilgai asmuo turi savo sąskaitą. Ar jie yra gyventojai ar nariai, tada kokia jų veikla čia. Atviras profilių pobūdis čia peržiūrėti šią informaciją, gali padėti pasitikėti asmeniu. Mano manymu, mes visi esame draugiški nepažįstamieji.
Tada yra chemijos aspektas, žmonės, turintys mažai arba jokios patirties, būtų visiškai pažeminti kitose svetainėse. Vien už tai, kad užduoda klausimus, kurie viršija jų galimybes, čia yra daug atlaidesnis ir apie saugumą, švietimą ir ne atstumti asmenį, kuris užduoda klausimus.
Be to, aš žiūriu, kad praeityje, kad, kaip ilgai asmuo turi savo sąskaitą. Ar jie yra gyventojai ar nariai, tada kokia jų veikla čia. Atviras profilių pobūdis čia peržiūrėti šią informaciją, gali padėti pasitikėti asmeniu. Mano manymu, mes visi esame draugiški nepažįstamieji.
Tada yra chemijos aspektas, žmonės, turintys mažai arba jokios patirties, būtų visiškai pažeminti kitose svetainėse. Vien už tai, kad užduoda klausimus, kurie viršija jų galimybes, čia yra daug atlaidesnis ir apie saugumą, švietimą ir ne atstumti asmenį, kuris užduoda klausimus.