Question Mennyi a fürdősók (4-MMC,MDPV és bk-MDMA) kilogrammonkénti nagykereskedelmi ára az európai piacon?

antrax

Don't buy from me
Resident
Reaction score
57
Tudja valaki, hogy pontosan mennyi a kilogrammonkénti nagykereskedelmi ára ezeknek a fürdősóknak az európai piacon?
Köszönöm mindenkinek! ;)

Antihero999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
Eladom KU kristály, 1100usd per kg, kedvezmény a tömeges megrendeléshez

View previous replies…

NinjaFlakkaZombie

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Nem érdekel, mennyibe kerül, amíg egy eladó nem mondja meg, hogy pontosan mi az, amit KU kristályként árul, addig nem nyúlok hozzá. nagyon gyanús, hogy soha nem adnak közvetlen választ. csak mondd meg, hogy mi az, ha az, amire gondolok, akkor persze, hogy érdekel. de amikor megkapom, és szemét, vagy ha elveszem, és elkezdek rózsaszín elefántokat látni, sokkal jobban ki leszek akadva, mintha lisztet adtál volna el nekem.

Jessee

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
1
euthylone

tetr00

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Nem igazán hiszem, hogy valaha is volt valódi kereslet a metilonra, azt általában csak préselik és ecstacy-ként árulják. A legtöbb ember azt sem tudja, hogy létezik...

View previous replies…

quiteintricate

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
nem hiszem, hogy csak úgy lenyomhatod a metilont, és eladhatod MDMA-nak. ezek óriási különbségek, és a metilonnak több mint kétszer akkora adagolási mennyiségre van szüksége ehhez képest.

Alton Bregman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Kipróbáltam a metilont és az MDMA-t (mindkettő kristályok formájában). És jobban szeretem a Methylone-t.

• Like
Reactions: vis