Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Question Két kérdés

Cian

Don't buy from me
Member
Language
🇪🇸
Reaction score
0
Jó napot kívánok! Két kérdésem lenne. Az első, hogy konzultáljak egy szakértővel, az efedrin tablettákból történő kivonásának módszereivel kapcsolatban. Nem vagyok biztos benne, hogy az ezen a honlapon leírt módszerek működhetnek a nálam lévő tabletták esetében. Van egy listám a segédanyagokról, amelyeket a tablettáim tartalmaznak (kb. 300 tablettám van, egyenként 50 mg efedrin-hidrokloriddal). A segédanyagok a következők:
-Mikrokristályos cellulóz.
-Talc
- Magnézium-sztearát
- Nátrium-karboximetil-keményítő (A-típus).
Ezzel az összetétellel melyik módszer lenne alkalmasabb az efedrin-hidroklorid kivonására? .

A második kérdés egy 2000 ml-es, kétnyakú, lapos fenekű lombikkal kapcsolatos problémára vonatkozik. A lombik piszkos volt, és a száján az alumínium-amalgám reakciójának maradványai voltak. Az egyik szájat lefedtem egy üvegdugóval, és amikor megpróbáltam eltávolítani a dugót, az beragadt, és nem tudtam kiszedni. Mit tehetek, hogy eltávolítsam ezt az üvegdugót anélkül, hogy a lombik megsérülne? Üdvözletem és köszönöm.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
335
Deals
1
van egy szál kivonása efedrin tablettákból 😃

második öblítse le a nyakát forró vízben egy kicsit kell jönnie elveszíti

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,331
Deals
1
Futtasson forró vizet közvetlenül a csuklóra, és tegye a fagyasztóba. Holnap szét fog esni 1 csepp víz a földszelvényen megfagyva nagyobb erőt tud kifejteni, mint egy autóemelő. A nátrium-karbometoxi strch egy fehér por, amely feloldódik rt vízben, és felszív egy szart, és egy szép stabil emulziót készít, amely elbaszza a kísérletedet. Ez a bűnös. A vízben géllé válik.

Cian

Don't buy from me
Member
Language
🇪🇸
Reaction score
0
Jó reggelt! Szeretném megtudni, hogy van-e konkrét módja a karboximetil-keményítő eltávolításának, vagy annak megakadályozásának, hogy elrontsa a reakciót. Az efedrin kivonására különböző módszerek vannak leírva. A tablettáknak a gyógyszermárkától függően különböző scipiensük van, bár némelyik egybeesik. Az efedrin extrakciós rendszere a legtöbb tablettánál általában nagyjából ugyanaz ? vagy a különböző segédanyagok esetében változik?
A gőzfúvókás extrakciós módszer az én tablettáimban lévő segédanyagok esetében működik ?.

A kérdés, hogy hogyan lehet eltávolítani a lombikban ragadt üvegdugót a reakciómaradványokkal, próbáltam már forró vízzel, szappannal, nekem nem vált be.
Megpróbálom a fagyasztásos módszert, de előfordulhat, hogy az üveg eltörik és tönkreteszi a lombikomat.
Köszönöm szépen a segítséget. Üdvözlettel.