2023. szeptember 17: Flight-RCS csapat lebukott a görögországi Szalonikiben! the-frcs.is

th3pri3st

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
Ez ugyanaz a felhasználó. Kérem, tájékoztasson

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
686
Deals
65
Ugyanaz a felhasználó volt mi?

th3pri3st

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
@Gordon Ramsay én írtam korábban a felhasználónév @thepriest mert én cour nem férnek hozzá ez. Új vagyok itt a fórumon, és várom, hogy becomimg aktív a közösség itt. Annyira csalódott vagyok, hogy csak lemaradtam Flight, mint én éppen elkezdeni konfuciálni üzletet vele, és találtam az oldalát egy kicsit túl későn. Ismerem a kannabinoidokat és a k2/spice termékeket, és évek óta kerestem egy megbízható forrást az ő termékeihez hasonló termékekhez.

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
686
Deals
65
Hé ember, üdvözöljük a fórumon, és remélhetőleg üdvözöljük a közösségben :)

Biztos vagyok benne, hogy mindenhol sok noids eladó fog felbukkanni, NAGYON hamarosan! Szomorú látni, hogy elmegy tho!

Turtle4800

Don't buy from me
Member
Reaction score
3
Szóval volt egy megrendelésem, amit szeptember 11-én küldtek, 6 nappal a bust előtt a megrendelés eljutott Amerikába, mivel mindennap nyomon követtem, de aztán azt írja, hogy visszaküldték, mert nem volt cím. Október 4-én kaptam vissza, és semmilyen más információ nem áll rendelkezésre. Ma látom, hogy miért, miután úgy döntöttem, hogy tényleg megpróbálom kideríteni, mi történt. Az én dolgom az, hogy ez a rendelés teljes veszteség, mivel ez a tragikus helyzet történt...... És rendben van így tudja valaki, hogy ki megbízható, mint ők 5cl 5fadb

• Like
Reactions: MrT

Klib

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Személy szerint úgy érzem, hogy nem fogok tudni megbízni egyetlen beszállítóban sem, mint ahogyan a repülésben bíztam, remélem, hogy jó, és hogy minél hamarabb kijut onnan, ahol van. Igazi ember, aki igazi üzletet csinál.

View previous replies…

Chmpire

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
22
benne voltál a régi táviratunkban? ha igen, akkor ismerned kellene engem :)

Klib

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Az biztos, hogy voltam, még a NEP-ről is beszéltünk párszor, mivel akkoriban nagyon érdekelt a tanulmánya ^^.
Nem tudom, hogy emlékszel-e rám, de jó pár ismeretet tanultam tőled.

Turtle4800

Don't buy from me
Member
Reaction score
3
Határozottan a járat volt a legjobb, remélhetőleg az egyik munkatárs felveszi és hamarosan, mert a csalóknak van egy mező napja. Ha van valaki, akit ismer, vagy egy irányba tud vezetni, tudassa velem, mivel ez a helyzet megállította a 🤑💰 áramlását számomra. Nagyra értékelem a választ, és a legjobbat kívánom minden érintett félnek, mivel első kézből tudom, hogy min mennek keresztül.

Chmpire

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
22
valójában sajnálom nem nem emlékszem most, de van egy új telegram csoport, ha érdekel, akkor pm nekem, hogy csatlakozzon - ez nem reklám -

Turtle4800

Don't buy from me
Member
Reaction score
3
Nos, hogy nagyszerű hallani, hadd tudjam meg, hová menjek és hogyan vásárolhatok, mert néhány megrendelést kell kitöltenem, mivel az utolsó kis leltáramat a repülésből maradtam. Készen állok, amikor te is.