"Új gyógyszerek" az utcán.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
356
Szia, itt megtalálhatod az utat a mefedron saját magad előállítása felé, és többet profitálhatsz. Ha akarod a terméket, valaki felajánlja neked, de, hogy kilónként több ezret fizetsz és elég sokat kockáztatsz, vagy kilónként százakat fizetsz, és nem aggódsz amiatt, hogy a cucc hogyan jut el hozzád, ez rajtad múlik. Én tudok támogatást nyújtani neked a jómagad fejlesztésekor, ha te is kíváncsi vagy arra, hogy "a vegyész" legyél. Ha a terved a meggazdagodás, akkor inkább nem merülnék bele a szent tudományba, és esetleg megveszed már kész, amit csak szeretnél. Egészségedre!

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
55
Ez egy nagyon okos ötlet, de az én esetemben nem annyira érdemes. Feltételezem, hogy a reagensek és a berendezések egy vagyonba fognak kerülni, és az én költségvetésemmel ez nem nagyon kivitelezhető. Talán tudnék valami ilyesmit csinálni, miután átfordítottam néhány tételt, de nem fogok annyira a jövőbe nézni. Köszönöm a gondolatot és a felajánlott segítséget!!!

View previous replies…

Dr. MMX

Don't buy from me
Resident
Reaction score
199
Deals
28
Megértés, majd még több megértés és még több megértés a kulcs. Mindennap új dolgokat kutatok, új anyagneveket fedezek fel, és ezek, akiket hónapokkal ezelőtt (általam) felfedeztek, most már a fejemben vannak, így mindig itt az ideje.

linlin precursors

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Maybe selling from the internet is a good option, after all it takes away a lot of the hassle and we hate risk!