Mefedron (4-MMC) szintézis; könnyen elvégezhető - nagy hozamú

cartelloszetas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
28
Lehet, hogy sokkal gyorsabbá tette, és nem kell használni a laboratóriumi berendezéseket. Látom u készült a szórakozás, ha u kell, hogy így u kell fizetni egy csomó monay a berendezés.
U használ is túl sok vegyszert.
Amikor savval dobálod a porodnak fehérnek kell lennie MILF nem mint a koffein. Nagy méretekben túl sok acetont használsz, és sok időt veszítesz a por kimosásával.
Ha dcm-t használsz, akkor 81%-os port és 75%-os kristályt kapsz.

View previous replies…

sksameer1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Plse kedves magyarázza emijetly gyorsan a recept....I am waiting here

sksameer1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Plse kedves magyarázza emijetly gyorsan a recept....I am waiting here

tucoXxX

Don't buy from me
New Member
Solutions
2
Reaction score
11
Majdnem 1 kg készterméket szeretnék. 3x annyi reagenssel tudom elkészíteni?

61-50-7

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
15
jobb, ha x4 : 2Kg bromketon, néhány ember nem is éri el az 50%-os hozamot + ha kristályos formában szeretné, a hozam csökken.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
324
Nemrégiben a 4MMC-hidroklorid hozamának hallottnál nagyobb értékét értem el egy olyan pillanatban, amikor a legkevésbé számítottam rá. Mielőtt nyilvánosságra hoznám mindenkinek, úgy érzem, hogy több mint 5 futás szükséges (az 5-ből 2 egymást követő 2 volt nagy hozamú, majd 2, amiről azt hittem, hogy javítani fogom, de nem, és egy másik teszi a háromszorosát, ami szükséges ahhoz, hogy ezt kijelentsem). Azonban elfogyott a cucc, és alig várom, hogy teljesen dokumentálni ezt a képekkel és minden, hogy. És hogy ne ítéljenek el, hogy visszatartom az "értékes" információkat, elcserélhetem az előkészítés néhány ellenérdekű részletét:

-keverés a kulcs (hogy a DCM és a víz rétegek a legintimebb érintkezésben maradjanak a fázisátviteli katalizátor nélkül).
-viszonylag hosszú reakcióidő (kb. 6-8 óra, én szünetet tartok a keverés szüneteltetésével, feltételezve, hogy ha a rétegek elválnak egymástól, a reakció szinte leáll).
-nem alkalmazott hő (a harmadik és negyedik futtatásom átlagos és az alatti hozamot eredményezett, amikor kíméletes fűtést alkalmaztam).
-hűtjük az elegyet és a reagenseket (a savanyítási lépésnél a hűtött folyadékok adták a legjobb hozamot).
-gyors szűrés (közvetlenül a szilárd anyag kicsapódása után, ne hagyjuk, hogy ott maradjon, mert a termék egy része oldatba kerül).

Remélem, ez segít, és ígérem, hogy visszatérünk a részletekkel, és miért ne, egy másik aktív tagtól származó érvényesítéssel.

mcdonalds

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
hello,
i'm not sure why condenser is used in this syntessis.
is correct that is for condense methylamine gas and keep it in the reaction

View previous replies…

Naruto

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0

61-50-7

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
15
yes, but as methylamine is already in excess I guess it's used to reduce the smell

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
324
yes, but harmful even more so