Nem sértés ember, de mit jelent, hogy eladom sudo, amikor én fogom tanulni bout kémia, wow úgy nézel ki, mint én, amikor csináltam a karosszékben szakács a földalatti kaptár vagy a wetdreams / zonez években.
Először is, hogyan gyűjtenéd be a prekurzorokat? ha az EU-ban vagy, akkor tudod, mint én, hogy mivel nincs nagyobb d-meth kereskedés a cseh köztársaságon és néhány thaiföldi közösségen kívül, akik csak thai embereknek használják és árulják a shaboo-t és a pink yaba tablettákat.
Az rc szcéna is hatalmas volt itt az eu-ban, és én nem manapság beszélek, hanem az uk szcéna kezdetétől, az uk tilalomtól, és akkoriban a szcéna sokkal homályosabb volt, úgy értem, majdnem megöltek a bromodragonfly-tól, amit akkoriban újdonságok boltjára használtam, mert a kínai tilalom előtt itt az EU-ban voltak lengyelországi internetes boltok és e-mail eladók, mint a till.i.come, amelyek tablettákból kivont pse-t árultak, de úgy értem, nem lehet pénzt keresni a pse gyártásával.
azt se felejtsd el, hogy a legtöbb módszer, amit találsz, már nem használható, különösen az USA-ban.
a legjobb a fehér 60 vagy a 120 mg, személy szerint én csak a 60 mg-os pse 2,5 cetirizine-t használom, amivel jó élesztőket lehet húzni, vagy a 120-ast povidonnal.
azt se felejtsd el, hogy az itteni legendás srácok írásai, akik megosztják ezt az isteni munkát, mindig egy hosszú, sikertelen kísérletekkel és próbálkozásokkal teli hosszú út befejező folyamata.
és szintén a minimun pse, hogy egy jó újonc főzni a tapasztalatom szerint 8/10 gramm pse fb,