A glitchy-től 2 gramm 4mmc-t kaptam, és nagyon elégedett vagyok azzal, amit kaptam! Nagyon rugalmasan reagált a kommunikációra, és a folyamat gyerekjáték volt. A termék Németországból érkezett egy diszkrét borítékban, amely légmentesen le volt zárva. Nagyon profi volt, és elégedett vagyok a lopakodásukkal. Az általam kapott mennyiség közelebb volt a 3 grammhoz, és az állag nagy szilánkok / kristályok és törött darabok keveréke volt.
A 4mmc-t a boofingon kívül minden lehetséges módon részt vettem. A kedvencem az volt, hogy iv volt, azonban a szájon át történő lenyelés biztonságosabb és hatékonyabb módszer volt. Ha füstöltem, akkor a lehető legalacsonyabb hőfokot és kis mennyiségeket javasolnék egyszerre, mivel sok gőz keletkezik, ami nem túl kellemes, ha túl forró vagy túl sok lesz. Az inszuffláció vagy a szippantás ez a 4mmc észrevehető hatást eredményezett, azonban az égés elég intenzív volt, és a szemem jól könnyezett.
A hatások egy kellemes energialöketet jelentettek, valamint fokozott látásélességgel és eufóriával, ami motivált engem, hogy felkeljek és csináljak valami fizikai dolgot. A tánc szórakoztató volt, és a zenehallgatás hihetetlenül élvezetes volt. Ezek a hatások körülbelül 2 órán át tartottak, és még körülbelül egy órával később, mielőtt újra akartam volna adagolni.
A másnaposság enyhe volt, azonban éreztem némi sóvárgást, fáradtságot és depressziót, ami körülbelül fél napig tartott, de egy kis mentális keménységgel át lehetett tolni.
Összességében nagyon boldog voltam, és alig várom, hogy többet és valami újat próbáljak ki a Glitchy-től. Köszönöm!