Glitchy-től 2 gramm 4-MMC-t kaptam. Nagyon szépen köszönöm, ez nagyon klassz volt tőled.
Szállítási felülvizsgálat:
A csomag Németországból az USA-ba USPS-en keresztül érkezett, amit nem tudtam, mielőtt megkaptam a nyomon követési számot.
Ezúttal rendben van velem, mert ez egy kis mennyiség, és még a szállítás is ingyenes volt erre a mintára (Köszönöm még egyszer).
Az importálás/exportálásnál szerintem fontos, hogy a vásárló tudja, honnan jön, mert importáláskor lehetséges és statisztikailag valószínűsíthető házkutatásnak van kitéve.
USA-ból USA-ba a USPS-szel egy réteg értéktelen biztonságot ad, mert ha "ők" át akarják kutatni a USPS-szel feladott csomagodat, akkor át fogják, és gyorsan!
Csak kevésbé érzem magam paranoiásan a lefoglalások miatt, amikor USA-ból USA-ba. Van ennek értelme?
Nagyon is van értelme. Most csak a fejem tetejéről írok a szállítás alapjairól, hogy a tudás eljusson a felhasználókhoz.
Vissza a témához!
Csomagolás felülvizsgálata:
Normális esetben nem osztanám meg ezt az információt így.
Ez egy harmadokra hajtogatott papírdarab volt egy kis lezárt mylar zacskóval, amelyen keresztül éreztem a savanyúság 4-MMC szagát, mielőtt még a papírból is kivettem volna. Emlékeztetett 2009-re, de a vám azóta hosszú utat tett meg. Szóval ez aggasztó volt.
Termék: