- Reaction score
- 1
Szia, tud U segíteni nekem Birch?
- Reaction score
- 42
Végre az első, aki érdeklődik a valódi főzés iránt, tökös ember vagy, és egyúttal örültél is nekem. A mi sk/cz szcénánk a BB fore tele van hülye gyerekekkel ......
↑View previous replies…
- Reaction score
- 1
- By kalel.kalel
összességében... mit és hogyan... a klasszikus cs módján jártas vagyok... érdekel a mit és hogyan
- Reaction score
- 42
Azt hiszem, lehet véleményem és szabad akaratom, hogy ki segít. Magad is láthatod, miért mondtam, hogy húzz a picsába. Nem láttam értelmét annak, amit kértél. És nem tartom istennek, de van mersze belevágni abba, amit én a kutyareakció magasságának tartok. Szóval tökös is és nem kritizálni téged a véleményem miatt . Szerintem segítettem neked annyit, hogy legalább egy köszönömöt írjál te bolond .
- Reaction score
- 42
Valaki úgy érzi, hogy felküldtem a seggébe, és nem akartam segíteni? Ha igen egy link please.the srác írja nekem, hogy ő akar szintetizálni sebesség mysli de a meth ő nincs tapasztalata a szintézis vagy a használat és azonnal akar szintetizálni a legszorosabb szintézis, mint mi mást írni őt
Attachments
- Reaction score
- 1
cop .... Ugyanezt tudom gondolni rólad...ráadásul az van a fejemben, hogy ezt csak nemrég fedeztem fel...ahol most voltam sok éve az internet nem
- Reaction score
- 1
- Reaction score
- 1