Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Dextroamfetamin szintézis (Nabenhauer, 1942)

Evilcarrot2

Don't buy from me
New Member
Reaction score
18
Wow, mint
Wow köszönöm pontosan ezt kerestem

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,377
Deals
1
Nem hiszem, hogy ez így van.
A Wikipédia szerint:
Palládium-klorid és sósav oldatát aktív szén vizes szuszpenziójával kombinálják. A palládium(II)-t ezután formaldehid hozzáadásával redukálják. A palládium-tartalom jellemzően 5 és 10 % között van. A katalizátorkeveréket gyakran nedvesen tárolják.

Én magam még soha nem állítottam elő Pd/C-t.

diogenes

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
110
Ha a borkősav izomereket felcseréljük, akkor egyszerűen minden fordítva van. Az amf izomer, amely a szerves fázisban volt, a vízben lesz, a só (vízben oldódó) pedig a szervesben lesz. Tudom, hogy egyesek az L borkősavat használják (annak ellenére, hogy nehezebb beszerezni), mert akkor a D amfetamin a vízfázisban lesz.

PhantomFeatherSword

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Elnézést az amatőr kérdésért, de amikor a borkősavról olvastam a Wikipédián, volt egy sor, ami kicsit összezavart:
Amikor a fenti "dextro borkősav vagy L-(+)-borkősav" szöveget olvastam, én valahogy úgy olvastam, hogy "dextro borkősav AKA L-(+)-borkősav".
Ami elgondolkodtat, ha a dextroamfetamin izomerjét próbálom izolálni, akkor az L-(+)-borkősavat kellene megvennem (mint ez)? Vagy a D-(-)-borkősavat (mint ez)? Nagyon remélem, hogy a D-(-)-Borkősav, mert már van ilyenem.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,377
Deals
1
Helló, mindkettőt használhatja. Én az L-borkősavra vonatkozó módszert írtam. Olvassa el a fenti megjegyzéseket. Az Ön kérdését már többször megvitattuk.
Olvassa el ezt a témát is.

Midget_Impinger

Don't buy from me
Resident
Reaction score
11
@G.Patton - Alkalmazható-e ez az optikai felbontási eljárás a d-borkősav felhasználásával más amfetaminokra? Konkrétan a 4-fluor-amfetaminra, a 4-fluor-metamfetaminra és a sima metamfetaminra?

Re186

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
31
Hogyan lehet elválasztani a metamfetamin királis izomerjeit?Alkalmazható ez az amfetamin technika a metamfetaminra?

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
158
Mindig GAA-t adtam hozzá, és néha 80%-os ecetsavat is használtam, de később ma megpróbálom egyáltalán ecetsav nélkül. Milyen IPA:víz arányt használsz a P2NP oldatodban?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
512
Deals
5
Hallottam, hogy az emberek a GAA felét használják, én a teljes GAA-egyenértéket használtam, és még mindig jól ment, mindkét módon rendben van.

nsrnsr

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Extraktáljuk 5 ml petróleuméterrel, és melegítsük fel az oldatot...
Megkérdezhetem, hogy mit jelent a kivonatolás?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,377
Deals
1
Egy anyag kivonása egy oldatból megfelelő oldószer segítségével.
Extrakció

nsrnsr

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Szabad-e étert használni? Köszönöm.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,377
Deals
1
A dietil-éterre (Et2O) gondol? Igen, természetesen.

nsrnsr

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Megkérdezhetem, hogy először d-borkősavat vagy először kivonatot kell-e hozzáadni? Köszönöm.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,377
Deals
1
Természetesen előtte ki kell vonni az amf szabad bázist. Ellenkező esetben a sav lúggal (NaOH vagy KOH) lép reakcióba.