- Reaction score
- 0
Ezért küzdök a 8. lépéssel. Úgy tűnik, hogy itt sok a veszteség és a veszteség számomra. Átvittem a kivonatot a szeptikus tölcsérből, hozzáadtam a magnéziumot, amit a fagyasztóba tettem. Most itt csináltam a szűrést vákuummal. Szerintem Buchner sokkal jobb, mint a beállítás, amit kaptam, mivel szivárgott és a térfogat túl nagy. Szóval 1. amikor a beállításba öntjük, akkor az egészet bele kell önteni... Nem értem, hogy az éteres extrakciót hogyan kell megfelelően leönteni anélkül, hogy magnéziumot kapjak vele, hacsak nem öntöm le az egész extraktumot, akkor ilyenkor sok extraktum marad a magnéziummal együtt, mit csinálok azzal a maradék részével, hogy szétválasszam. Továbbá csatoltam képeket a szivárgásról. Mit tegyek ezzel. Ez mind hulladék . Ha van magnézium ami átjutott a szűrőn mit tegyek? Alapvetően elakadt és várakozik ebben a lépésben
Attachments
↑View previous replies…
- Reaction score
- 112
- Reaction score
- 0
Ez a joanlab vákuumszűrő... Olcsó volt, de a design teljesen rossz, hogy lehetővé teszi, hogy a cucc szivárog a külső... Ya megpróbálom önti másképp olvastam a ragasztó Patton írta hasznos tisztázni a dolgokat egy kicsit
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 168
- By ACAB
@deeperdive36 Úgy néz ki, mintha egy gömbcsukló lenne, amelyet egy bilincs tart össze.
Próbálta már a gömbcsuklót előzetesen megzsírozni csiszolózsírral, és addig forgatni a gömböt, amíg a csiszolás tisztává nem válik?
Ez megoldhatná a problémádat.
Próbálta már a gömbcsuklót előzetesen megzsírozni csiszolózsírral, és addig forgatni a gömböt, amíg a csiszolás tisztává nem válik?
Ez megoldhatná a problémádat.
- Reaction score
- 0
Ahhh emlékszem, hogy valahol olvastam a zsírozásról. Megpróbálom ma remélhetőleg megoldja a problémát. Köszönöm.