Mulle saadeti 2 grammi 4mmc glitchy'st ja olen väga rahul sellega, mida sain! Ta oli väga vastutulelik suhtlemisel ja protsess oli imelihtne. Toode tuli Saksamaalt diskreetses ümbrikus, mis oli suletud õhukindlasse kotti. See oli väga professionaalne ja ma olen rahul nende varjatusega. Kogus, mille ma sain, oli lähemal 3 grammi ja konsistents oli segu suurtest killukestest/kristallidest ja purustatud tükikestest.
Ma osalesin 4mmc kõikvõimalikel viisidel peale boofimise. Minu lemmik oli kasutada seda oli iv aga suukaudselt sisse võtta oli ohutum ja tõhusam meetod. Kui suitsetada, siis soovitaksin võimalikult madalat kuumust ja väikseid koguseid korraga, kuna tekib palju auru, mis ei ole väga meeldiv, kui see liiga kuumaks või liiga palju muutub. Selle 4mmc sissehingamine või nuusutamine tekitas märgatava efekti, kuid põletus oli üsna intensiivne ja mu silmad said korralikult vett.
Mõju oli mõnus energia tõus koos paranenud nägemisteravuse ja eufooriaga, mis motiveeris mind üles tõusma ja midagi füüsilist tegema. Tantsimine oli lõbus ja muusika kuulamine oli uskumatult nauditav. Need mõjud kestsid umbes 2 tundi koos comedowniga veel umbes tund aega, enne kui ma tahtsin uuesti doseerida.
Kangersus oli kerge, kuid ma tundsin siiski mõningast isu, väsimust ja masendust, mis kestis umbes pool päeva, kuid mida sai natuke vaimse tugevusega läbi suruda.
Üldiselt olin väga rahul ja ei saa oodata rohkem ja proovida midagi uut Glitchy'st. Tänan teid!