HIGGS BOSSON
Expert
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 788
Kirjeldage kasutatud sünteesi tehnikat.
Kes on tarnija?
Välimuselt näeb BK4 pulber välja puhas. Ja väikesed kogused metüülpropiofenooni ei tohiks viia selliste tulemusteni.
Kes on tarnija?
Välimuselt näeb BK4 pulber välja puhas. Ja väikesed kogused metüülpropiofenooni ei tohiks viia selliste tulemusteni.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 184
Kontrollime koos temaga. Standard 50 grammi bk4+350 dcm+metüülamiin 40% 100 ml, 2 tundi segatud, kontrolltemp 30 kraadi.
Temas 100 gr bk4 on umbes 15 ml metüülpropiofenooni, see ei ole hea. Ja pesemine kuumas vees ei aidanud, võib-olla aitab ümberkristalliseerimine.
Temas 100 gr bk4 on umbes 15 ml metüülpropiofenooni, see ei ole hea. Ja pesemine kuumas vees ei aidanud, võib-olla aitab ümberkristalliseerimine.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 184
Te ärritasite mind. Metüülamiin on kvaliteetselt välja pestud, hapet kasutati vähem kui pool teoreetiliselt vajalikust kogusest, hapet lisati väga aeglaselt, atsetooniga tuleb sinine sitt (kirjutas juba fotoga teises postituses). Kui võtta bk4 ja seda sulatada, siis sulab see umbes 56-60 kraadi juures, aga autoril puudub tehniline võimekus proovi kapillaaris sulatamiseks, nagu seda peaks tegema. Aga me kõik teame väga hästi, et bk4 sulatamine vees peaks vajuma (mälu järgi 1,4 g/ml), sest selle tihedus on palju suurem kui vee (1 g/ml) ja MP tihedus on 0,991 g/ml
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 3,053
- Deals
- 1
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 3,053
- Deals
- 1
See on vale. Toode võib olla reostunud kõrgema mp-ga ainete poolt. Nagu te oletate, on antud juhul tegemist 4-metüülpropiofenooniga. Seega peab bk4 mp tõusma.
Ma ei tea selle toote kohta midagi. Nagu ma aru saan, ei tea ka sina. Teil on lihtsalt oletused. Ma tahaksin jätkata seda arutelu teema autoriga.
Ma ei tea selle toote kohta midagi. Nagu ma aru saan, ei tea ka sina. Teil on lihtsalt oletused. Ma tahaksin jätkata seda arutelu teema autoriga.
Last edited: