- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 38
Helou
Έχω πάρει αυτή την εβδομάδα ~0,6g DMT ήταν ωραία αλλά θέλω να ξέρω πώς μπορώ να πάρω το φάρμακο με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.
Σκεφτόμουν
bout να το εγχύσω, αλλά έχω ανησυχήσει αν αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά ολόκληρο το ταξίδι, αν έχω χρόνο να πάρω σύριγγα από τη φλέβα μου, και αν η χημική επιθετικότητα θα μπορούσε να βλάψει το ενδοφλέβιο σύστημά μου.
(Επειδή προσπάθησα να το ρουφήξω, και ήταν ο πιο τσουχτερός πόνος που έχω νιώσει ποτέ)
Το κάπνισμα είναι άνετο, αλλά τα αποτελέσματα διαρκούν μόνο λίγα λεπτά, και η ανοχή έρχεται πολύ γρήγορα,
Το σνιφάρει είναι επώδυνο, αν και το κάνει περισσότερο από το κάπνισμα.
Η λήψη από το στόμα δεν είναι επίσης ιδανική, είναι σπατάλη της DMT επειδή το οξύ του στομάχου έπρεπε να "αποσυνθέσει" το μόριο.
Δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνετε σωστά;

Έχω πάρει αυτή την εβδομάδα ~0,6g DMT ήταν ωραία αλλά θέλω να ξέρω πώς μπορώ να πάρω το φάρμακο με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.
Σκεφτόμουν

(Επειδή προσπάθησα να το ρουφήξω, και ήταν ο πιο τσουχτερός πόνος που έχω νιώσει ποτέ)
Το κάπνισμα είναι άνετο, αλλά τα αποτελέσματα διαρκούν μόνο λίγα λεπτά, και η ανοχή έρχεται πολύ γρήγορα,
Το σνιφάρει είναι επώδυνο, αν και το κάνει περισσότερο από το κάπνισμα.
Η λήψη από το στόμα δεν είναι επίσης ιδανική, είναι σπατάλη της DMT επειδή το οξύ του στομάχου έπρεπε να "αποσυνθέσει" το μόριο.
Δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνετε σωστά;