- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,215
- Deals
- 1
Νομίζω ότι η επωνυμία "μην αγοράζετε από εμένα" είναι περιττή και αποθαρρυντική. Όποιος αγοράζει σε αυτόν τον ιστότοπο θα πρέπει να έχει διαβάσει τους κανόνες και αυτοί αναφέρουν αρκετά ξεκάθαρα ότι οι πωλητές και οι κατασκευαστές είναι οι εγκεκριμένοι πωλητές, οπότε όποιος δεν εμφανίζει μια πινακίδα που υποδεικνύει ένα από αυτά δεν έχει την έγκριση του ιστότοπου να πουλήσει.
Αισθάνομαι σαν να μου έδωσαν το καπέλο του βλάκα και να κάθισα στη γωνία προληπτικά.
Αισθάνομαι σαν να μου έδωσαν το καπέλο του βλάκα και να κάθισα στη γωνία προληπτικά.
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 3,051
- Deals
- 1
Υποτιμάτε την ευπιστία και την ανοησία των ανθρώπων. Θέλουμε να προστατεύσουμε αυτούς τους ανθρώπους από κάθε είδους απάτη εδώ.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 297
Κανένα πρόβλημα με το μήνυμα, αλλά η διατύπωση είναι σίγουρα άτυχη, για τους λογικούς ανθρώπους* αυτό μπορεί να ακούγεται κάπως ατιμωτικό. Επίσης όλη η εμπειρία δείχνει ότι τέτοια πράγματα δεν αποτρέπουν κανέναν με κακές προθέσεις αλλά τείνουν να εκνευρίζουν τους έντιμους.
*οι λογικοί άνθρωποι είναι η μισή Ασία και όλη η Πολωνία
*οι λογικοί άνθρωποι είναι η μισή Ασία και όλη η Πολωνία
- Reaction score
- 32
Μου αρέσει το γεγονός ότι σας δίνεται μια κατάσταση τίτλου μην αγοράζετε από εμένα, καθιστά σαφές ποιοι είναι οι πωλητές & οι κατασκευαστές. Οποιαδήποτε συναλλαγή γίνεται με ένα άτομο που έχει το μην αγοράζετε από εμένα, είναι σαφώς με δική σας ευθύνη και εμπιστοσύνη.
Εκτός αυτού, κοιτάζω πέρα από αυτό, πόσο καιρό ένα άτομο έχει το λογαριασμό του. Είναι κάτοικος ή μέλος, και μετά τι δραστηριότητα έχει εδώ. Η ανοιχτή φύση των προφίλ εδώ για να δείτε αυτές τις πληροφορίες, μπορεί να βοηθήσει στην εμπιστοσύνη ενός ατόμου. Ο τρόπος που το βλέπω εγώ είναι ότι είμαστε όλοι φιλικοί ξένοι ως επί το πλείστον.
Στη συνέχεια, υπάρχει η πτυχή της χημείας, άνθρωποι με ελάχιστη έως καθόλου εμπειρία θα ταπεινώνονταν εντελώς σε άλλες τοποθεσίες. Μόνο και μόνο επειδή έκαναν ερωτήσεις πέρα από τις δυνατότητές τους, εδώ είναι πολύ πιο επιεικής και αφορά την ασφάλεια, την εκπαίδευση και όχι τον εξοστρακισμό ενός ατόμου που κάνει ερωτήσεις.
Εκτός αυτού, κοιτάζω πέρα από αυτό, πόσο καιρό ένα άτομο έχει το λογαριασμό του. Είναι κάτοικος ή μέλος, και μετά τι δραστηριότητα έχει εδώ. Η ανοιχτή φύση των προφίλ εδώ για να δείτε αυτές τις πληροφορίες, μπορεί να βοηθήσει στην εμπιστοσύνη ενός ατόμου. Ο τρόπος που το βλέπω εγώ είναι ότι είμαστε όλοι φιλικοί ξένοι ως επί το πλείστον.
Στη συνέχεια, υπάρχει η πτυχή της χημείας, άνθρωποι με ελάχιστη έως καθόλου εμπειρία θα ταπεινώνονταν εντελώς σε άλλες τοποθεσίες. Μόνο και μόνο επειδή έκαναν ερωτήσεις πέρα από τις δυνατότητές τους, εδώ είναι πολύ πιο επιεικής και αφορά την ασφάλεια, την εκπαίδευση και όχι τον εξοστρακισμό ενός ατόμου που κάνει ερωτήσεις.