Banner advertising Bazaar Poland

The advertising and promotion team of the local Polish marketplace Bazaar places large banners to drive traffic to the project.

Examples of their work:

WOkR09Isaj

Ocm3RWQlJz

The team's work was noticed by journalists conducting an investigation. A quote from the news publication:

Buying mephedrone has never been so easy Although it looked inconspicuous at first glance, the graphic with the inscription "Buy crystal" and an eye-catching QR code, after scanning which the user was taken to the website, made it possible to buy goods referred to as "crystal". The problem is that this name was mephedrone. It is worrying that this type of advertising - regardless of its possible legality - was in the public space, accessible to every passer-by,

Source:

dyka

Don't buy from me
New Member
Language
🇵🇱
Reaction score
8
Za zniszczenie mienia ogrodkibopetanie po alfie pvp rozjebalem typowi pol ogrodka wieze hi fi nowe gniwzdko elektryczne i express do kawy 1000 zl do zaplaty ogolnie to widzialem diably z rogami i kopytami...
Pozniej policja wiadomo czym sie zakonczyla cela to raczej bolalo... Co do paczek to na poste restante ida mi te deie to nic nie bac poza cleanen wszysystkiego? Bylen tez w szpitalu w krwi czy moczu wykryty mefedron

View previous replies…

pshcrmth

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
118
no nie mow ze myslales ze cela na dolku to Hawaje? ;) zwlaszcza w PL, pojebana mentalnosc wiekszosci spoleczenstwa, a jeszcze jak pojeb zostaje mundrowym to juz wogole ma posrane konsekwencje dla otoczenia.

pshcrmth

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
118
no nie mow ze myslales ze cela na dolku to Hawaje? ;) zwlaszcza w PL, pojebana mentalnosc wiekszosci spoleczenstwa, a jeszcze jak pojeb zostaje mundrowym to juz wogole ma posrane konsekwencje dla otoczenia.

pshcrmth

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
118

pshcrmth

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
118
skoro tam czulees sie tak, to uwazaj co robisz, bo nastepnym punktem jest sledczak czesto, a to czesto gorszy i ciezszy czas niz prewncyjne palowanie i 24h na dolku, i na peon bardziej trudge mentalnie niz samo wiezienie...

pshcrmth

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
118
Wiesz rob co chcesz, jest myslisz ze dla 5g tego czy tamtego warto miec ta niepewnosc i stress bo jest ryzyko. Dorosly jestes, chcesz bawic sie w dragi to to jest czesc ktora musisz koniec koncow sobie sam rozkminic bo teraz juz wiesz ze to ta ukryta cena, wiesz jak w umowie z *** na koncu.

nie wiem czy to wazne czy jest mocz/krew jest czysta, nie powiem Ci bo nie wiem jak prawo w police dziala w pewnych sytuacjach obrony gdzie np. to slady uzywania sa dowodem ze jestes uzalezniony, co czasem jest uzywane jako kwestia dajaca pewne furtki zlagodzernia kary.

dyka

Don't buy from me
New Member
Language
🇵🇱
Reaction score
8
Ide wlasnie na poczte zobaczyc czy doszlo cos of course zaokopie pod ziemia

pshcrmth

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
118
truknij pozniej jak sie sprawy potoczyly. z fartem!

dyka

Don't buy from me
New Member
Language
🇵🇱
Reaction score
8
Poczta polsks zawinela jak pusto mozna trafic bedac mna...

pshcrmth

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
118
co rozumiesz ze poczta polska zawinela? Popracuj troche and tym jak piszesz bo czasem to serio ciezko Cie zrozumiec.

Vegeta

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
28
Tak jest.W pl zk jest teraz jeszcze gorzej.Kilku znajomych do mnie dzwoni i jest tragedia.Do wychowka w kajdankach chodzisz jedzenie ohydne kantyna droga rtv ujebali każdy narzeka.Za moich czasów były konsole do gier teraz już nie ma.

dyka

Don't buy from me
New Member
Language
🇵🇱
Reaction score
8
Po prostu bie mam prochu przez tydzien jeszcze wez wytrzym cala sztuka wysypala mi sie z rak no poczta zawinila bo kto

pshcrmth

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
118
Myself ze przerwa dobrze Ci zrobi serio, nie bedzie Ci dobrze ale bedzie dobrze dla Ciebie...

pshcrmth

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
118
Chopie! co z ta paczka? Poszedles na pocket tak? I co dalej? Pokazales im avizo? Czy co? Bo ja juz sie pogubilem...

dyka

Don't buy from me
New Member
Language
🇵🇱
Reaction score
8
Nie czekam mam numer trackingowy to poste restante wiec spokojnie

pshcrmth

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
118
Ja sie zgubilemn juz co Ty robisz, gdzie, skad i kiedy... Sorry...

A swoja droga moja paczka z Deuchland utknela w pobliskim depo, wnioskuje z trackingu, cos kurwa te pocztyliony angielskie slabo ogarniaja..

pshcrmth

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
118
2 paczki w tym roku zarekwirowali, trzecia utknela/zaginela... nie jest drama ale wkurwia czasem, jak czekasz na cos jak dziecko na gwiazdke i prezenty, a tu LYPA...

pshcrmth

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
118
No i ten plus ze nie martwi mnie kwestia polskiej policji, czy nawet policji wogole jak mam takie akcje...

dyka

Don't buy from me
New Member
Language
🇵🇱
Reaction score
8
Paczka idzie z zagranicy zostala zatrzymana zagranica nie dojdzie do Polski wysylajacy napisal by czekac wysle druga

pshcrmth

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
118
To dobrze bo wczoraj to z Twojego poise sprawl wynikalo jakby zatrzymaly go polskie sluzby celne. Oj boziu boziu... Ide spac chyba na chwile.