- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 45
Co si tedy myslíte o Velké Británii, kde jsou houby drogou třídy "A"?
takže pokud máte v provozu svou pěstební soupravu, nějaké polyetylenové sáčky, váhu a nešťastný někdo na Vás trávu, vypadá to jako "výroba s úmyslem dodávat", což zní jako několik let v jednom z nejstřeženějších hotelů Jeho Veličenstva
takže pokud máte v provozu svou pěstební soupravu, nějaké polyetylenové sáčky, váhu a nešťastný někdo na Vás trávu, vypadá to jako "výroba s úmyslem dodávat", což zní jako několik let v jednom z nejstřeženějších hotelů Jeho Veličenstva
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 386
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 165
Houby byly až donedávna legální i ve Velké Británii. Koncem devadesátých nebo začátkem devadesátých let ? Stejně jako v Japonsku :[
Opravdu taková škoda, že se tyto látky, které mají neomezený potenciál, když se respektují, démonizují.
Tak skvělé, že spory jsou široce dostupné a snadno se pěstují ;]
Houby se staly spíše domácím tajemstvím pro osobní potřebu, pokud neznáte pěknou velkou dávku tek.
Opravdu taková škoda, že se tyto látky, které mají neomezený potenciál, když se respektují, démonizují.
Tak skvělé, že spory jsou široce dostupné a snadno se pěstují ;]
Houby se staly spíše domácím tajemstvím pro osobní potřebu, pokud neznáte pěknou velkou dávku tek.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 45
Je trochu pravda, co říkáte, protože vše bylo v určitém okamžiku legální... Ale na konci 90. let bylo snadné sehnat houbičky ve většině funky shopů v Londýně (Camden Town) nebo khat v mnoha městech...
A upřímně řečeno, legální status není nic o škodlivosti nebo péči o lidi, no tak, nebuď naivní...
Jde jen o daně a rozdělování peněz mezi vládu a takzvaný "zločin", což jsou ve skutečnosti obvykle dobří kamarádi nebo obchodní partneři...
A upřímně řečeno, legální status není nic o škodlivosti nebo péči o lidi, no tak, nebuď naivní...
Jde jen o daně a rozdělování peněz mezi vládu a takzvaný "zločin", což jsou ve skutečnosti obvykle dobří kamarádi nebo obchodní partneři...
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 165
O skutečných záměrech těch, kteří o nich rozhodují, si nedělám iluze a proč..... $$$$$$$
Vlastně jsem chtěl přidat mnohem víc, ale rozhodl jsem se ušetřit všechny řečnění o velké farmacii a soudním systému atd.
Vlastně jsem chtěl přidat mnohem víc, ale rozhodl jsem se ušetřit všechny řečnění o velké farmacii a soudním systému atd.