Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Český metamfetamin (známý také jako pervitin) vs. pervitin

amphmnamii

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
39
Jedna poměrně důležitá věc o českém pervitinu, který používá toluen. Na českých ulicích dostanete z 90 % mokré věci, které obsahují toluen. To dělá při aplikaci efekt "rychlého zahřátí". U pervitinových střepů cítíte "štípání" kvůli HCL. Český pervitin také obsahuje hodně nevyvážených zbytků (výrobci zde kašlou na čistotu)..jako je jód a někdy i kyselina z bateriových článků. (To může poškodit život!)
+Běžně se také vyskytují "přehřáté hnědé sračky", které vás mohou dlouho držet na nohou...
Český pervitin není o čistotě, ale každopádně se můžete cítit o dost rychlejší než 90%+ pervitin.
Čistý pervitin je hladký. Pervitin je jako smirkový papír ostrý.

Bral jsem hodně druhů pervitinu. Český shit je šílenější a taky mnohem nebezpečnější.

Čeští narkomani většinou nechtějí čisté krystaly, protože se necítí fettle.
Já mám teď zrovna Crystal z Nizozemska, kámoši nemají dost...

AmoreTossico

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Také pervitin je název značky pervitinu používaného wehrmachtem.

amphmnamii

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
39
Ano, to je skutečnost. Jméno pervitin se drží mezi lidmi.

Lump

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
15
Je škoda, že chybí podrobný postup českého vaření pervitinu.

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
178
Co máte na mysli? Chápu, že standardní postup založený na (pseudo)efedrinových tabletách s použitím červeného fosforu a jódu je dobře zdokumentován, a to jak v literatuře, tak ve videích zde na BB.

View previous replies…

JesusCrystal

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
10
Deals
1
když jsem to tady četl, tak mi to nejdřív přišlo vtipné, ale když se nad tím teď zamyslím, tak mě všechno, co tady píšete, naprosto děsí a konečně to chápu.

Jsem z Čech a aktivně vařím už skoro 10-12 let a předtím jsem od svých 15-16 let pravidelně pomáhala dvěma mistrům ze staré školy, kteří vaří od mého narození.

To, co tady všichni píšete, jsou polovičaté nesmysly nebo spíš jen teoretická chemie, která je vám k ničemu.

Hledám tady už přes rok nějaké vyšší znalosti, jsem nadšeně překvapen, jak jsou tady chytří lidé, kteří všechno znají a umí.

Chvíli jsem měl iluzi, že jsem jen podřadný kuchař, který má jen nějaké obecné znalosti chemie... za každou cenu jsem se chtěl naučit i jiné cesty než tu naši, českou...

teď se vůbec nedivím, že tady na drogovém trhu lidi vychvalují nějaký výrobek a přitom ani neví, jak funguje skutečné PIKO a hádají se s jedním nebo dvěma lidmi, kteří mají pravdu, že to stojí za hovno.

Hledal jsem něco, co neexistuje.... Vlastně jsem našel - svou pýchu.

A PŘESTAŇTE JÍ ŘÍKAT PERVITIN, tak jí říkala firma Temler Werke za druhé světové války.

MÁME PIKO, VY ZMRDI :-*

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
178
Klídek, kámo, jsme rádi, že tě máme. Většina z nás tady nikdy nevařila, nemá žádné formální vzdělání v organické chemii a netvrdí ani nepředstírá opak. Jakékoli rady nebo prohlášení týkající se vaření mimo videonávody nebo obsáhlé spisy je třeba brát s velkou rezervou.

Pokud chcete být komunitě prospěšní a podělit se o svůj recept nebo diskutovat o konkrétních aspektech vaření (poměry, načasování, rychlé/pomalé přidávání ingrediencí atd.), vaše odborné znalosti oceníme. Můžete tak učinit zde v tomto vlákně nebo na https://bbgate.com/b/Czech/ nebo kdekoli uznáte za vhodné.

Co se týče názvu, použil jsem "pervitin" jako poloformální název, který se nejčastěji používá ve zprávách a literatuře, která by byla nejvhodnější pro anglicky mluvící publikum.