Syntéza alfa-PVP (stupnice 1-10 kg). Kompletní výukové video.

Ukspice

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
8
@William Dampier

Potřebujete pomoc s měřením

Místo toho, abyste použili :valerofenon
Koupím kapalinu : 2-Bromovalerofenon

Pokud chci použít 1litr

2-Bromovalerofenon

Jaké množství činidla budu potřebovat na I litr:

-Kyselina hydrobromová (HBr) 48%;?

-Peroxid vodíku (H2O2) 35%;?

-Pyrrolidin (CAS 123-75-1);???

-Ethylacetát ;???

-Uhličitan sodný (Na2CO3) 20% aq roztok;???

-Diethylether (Et2O) ????

-EtOH 50 ???

-Kyselina dibenzoyl-D-vinná ??

-Dichlormethan (CH2Cl2) 830 ml;

-Hexan ????

Kyselina chlorovodíková konc. 35% (HCl);...?

VELMI BY MI POMOHLO, KDYBYSTE MI MOHLI POSKYTNOUT ROZMĚRY PRO POUŽITÍ 1 LITRU 2-BROMU. PROSÍM?????

Abych mohl stanovit náklady na reakci, je také odhad výtěžku asi 20% ztráta.
1 litr = 800 g a-pvp?

Reaction score
307
Napsal jsem vám PM.

View previous replies…

Taiwan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Dobrý den, mám stejný problém, můžete mi pomoci?

viking1111

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Dobrý den, mám malý problém, pro 25k 2bromovalero používám ke krysalizaci po pirolidynu a po promytí, používám ke krystalizaci 1,5l acetonu na 0,38 kyseliny na 1kg bromu, ale kapaliny ke krystalizaci vezmu 1l a udělám ph 2 se směsí acetonu a kyseliny, po 10h v mrazáku se nic neděje (míchalo se to 4 hodiny s pirolidynem při teplotě 55) co jsem udělal špatně a jak to napravit?

TERMOBAR

Don't buy from me
Member
Language
🇷🇺
Reaction score
1
Dobrý večer, promiňte, mohu vás požádat o pomoc? Provedl jsem syntézu alfy pvp podle tohoto receptu https://bbforum.eu/tags/a-pyrrolidinovalerophenone vše jsem udělal podle popisu, až na destilaci ethylacetátu, okyselení jsem dovedl na 5, dal do mrazáku a soli nevypadly, jak mohu situaci napravit? dále jsem roztok odpařil na 1/2 při teplotě 74-77 a dal opět do mrazáku a vše bez výsledku, možná se s tím někdo setkal? prosím o pomoc!

WillD

Expert
Reaction score
1,089
Pokud je v látce kyselina, je třeba ji odpařit při nízké teplotě nebo ve vakuu. Zbytky můžete získat jako černou pryskyřici. Ke krystalizaci musíte použít chemicky čistý suchý aceton. Pokud se jedná o aceton pro domácnost, mohou nastat problémy. Kromě acetonu existuje také metoda čištění, pokud se vám podaří pryskyřici získat a rozpustit ve vodě. Extrahujte vodu s rozpouštědlem od nečistot a po ochlazení produkt vykrystalizujte z vodného roztoku.

CalvinCandy

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Podařilo se vám to stejně jako ve videu?

TERMOBAR

Don't buy from me
Member
Language
🇷🇺
Reaction score
1
Dobrý den, děkuji za pomoc, vše mi vyšlo, celý problém, jak jsem pochopil, byl v ethylacetátu po jeho úplném zkažení a zředění suchým acetonem, byl jsem překyselen a pak vypadly soli.

Skurczolo

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
To jsem zase já. Úspěšně jsem syntetizoval a-pvp hydrochlorid a teď chci zkusit vyrobit a-pihp pomocí hexanofenonu. Mám ho bromovat na a-bromo-n-hexanofenon ? stejnými postupy jako u valerofenonu ? Jsou nějaké tipy, než to zkusím, nebo je to snad stejně "jednoduché" jako s valerofenonem?

WillD

Expert
Reaction score
1,089
Syntéza je téměř totožná (je třeba trochu změnit poměry). Hlavní problém však může být s krystalizací.

Xtrembendion

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
1
Dobrý den , při přidání pyra (265gr)do 2bromu (300gr+1080gr EA)zůstává teplota 25 celsium také se nemění barva. znamená to, že vůbec nedochází k žádné reakci?

WillD

Expert
Reaction score
1,089
Pokud se tak stane, doporučujeme RM po požadovanou dobu zahřát (na 40-60*C).

xirmsx12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
14
Ví někdo, jak syntetizovat MDPV? Je to jen Apvp provedený s metylaminem? Vyráběl jsem aphp i apvp, ale nikdy ne mdpv, a rád bych věděl, jestli bych mohl přejít od 2-bromovalerofenonu k MDPV, nebo je postup úplně jiný.

WillD

Expert
Reaction score
1,089
Ne, jedná se o aromatický kruh s dioxolovou skupinou (jako mdma).

Win Win

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
This better then 4mmc?

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
786
a-PVP strong stimulant like meth

View previous replies…

Win Win

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
If compare with 4mmc which one better?

Win Win

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Is it a-pvp like mdma?

Win Win

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Understand thank you sir

darkcider

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Need help. having trouble with this synth. i have completed steps described verbatim.
During animation stage when i add the pyrro no i get no reaction.the RM stays at 25C and does not change color. Nor does it become self heating and no smoke is produced.
heated RM to 45C for reaction duration as suggested in comments. then mixture becomes self heating.
But the color does not saturate. the resulting top layer is clear with a neutral ph.
Bottom layer is a clear yellow & looks to be mostly EA. A-bvp was sourced via Chinese vendor from the forum.
Everything else used is verified. only thing is i did not distill EA.
Thanks in advance

darkcider

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Need help. having trouble with this synth. i have completed steps described verbatim.During animation stage when i add the pyrro no i get no reaction.the RM stays at 25C and does not change color.Nor does it become self heating and no smoke is produced. So, heated RM to 45C for reaction duration as suggested in comments. then mixture becomes self heating.
But the color does not saturate. the resulting top layer is clear with a neutral ph. Bottom layer is a clear yellow & looks to be mostly EA. A-bvp was sourced via Chinese vendor from the forum.Everything else used is verified. only thing is i didn't distill EA.\
Thanks in advance