Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Кристализация на мефедрон (4MMC)

Dxrk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
По-бърз начин за създаване на кристали

Khaafii

Don't buy from me
Resident
Reaction score
20
За най-бързия начин за получаване на кристали трябва да поставите разтвора с 4MMC във фризера това е най-бързият начин за получаване на кристали, но те ще бъдат малки.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,337
Deals
1
Техника на кристализация на ротационен изпарител (винаги се получава фина фракция).

CristalKing

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Някой го е опитал ?

george123

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
1 давам 1 ml вода за 1 g прах приготвям и оставям затворен в хладилна кутия, когато отворя е нищо не кристализира след 1 ден.
Това трябва да е отворено или затворено и да изчакам кой метод е добър

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,337
Deals
1
Разбира се, че няма да се изкристализира. Трябва да се изпари водата. Оставете разтвора си на стайна температура и оставете водата да се изпари

subzero013

Don't buy from me
Resident
Reaction score
24
Разкажете ми за кристализацията в солен разтвор, как да отделя натриев хлорид или калциев хлорид от мефедрон? В основния ви пост няма информация за това.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,337
Deals
1
Защо е необходимо да използвате този странен метод? Той изглежда мръсен и неефективен. Вероятно мога да ви помогна със съвет? Какво искате да направите?

whitelabel

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Any way to get brown or cream color "cakes" from 4mmc hcl not just crystals. Brown/cream color slabs or cakes about 2 to ,3 inches thick that have crystals in and around the pieces, these slabs hold their form once solidified and dried and do not crumble. I will be obliged for any knowledge regarding this 4mmc crystallization form and procedure if you have encountered such crystal slabs or cakes 🍰

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,337
Deals
1
How it's possible? Apply more force to do it. To be honest, I don't clearly understand what is a problem.

subzero013

Don't buy from me
Resident
Reaction score
24
Интересувам се от метода на кристализация при отрицателни температури. Кристализацията във вода при температура минус 8 градуса ми се струваше интересна, само че сега не можах да намеря фризерна камера, а при температура минус 10 градуса самата вода ще замръзне. Ето снимка на продукта, получен по този метод (според автора) - http://bbzazvqcrqtki6umyxfhni37ybttt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/atzccw56nma-jpeg.7537/ Не ме интересува какъв размер ще са кристалите, важното е, че процесът протича в хладилник/фризер или във вакуум. Може ли да ви кажа нещо доказано и ефективно?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,337
Deals
1
Невалидна връзка
Съществуват няколко метода с ясно обяснение. Имате ли нужда от нещо друго?

ChemDamn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
31
Ето моя резултат с този метод. Методът е доста прост и бърз. но NaCl или CaCl изобщо не са необходими тук. всичко, от което се нуждаете, е вода и 4-mmc. оставете водата да заври и разтворете в нея 4-mmc (1 г на 1 мл). продължете да варите, докато повърхността на разтвора се покрие с филм. след това изсипете разтвора в стъклен съд със слой от ~ 5 см и го оставете напълно в покой за 10 часа. Направих това при стайна температура от + 8С. след 10 часа кристалите са готови

ChemDamn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
31
а това е друг метод. разтворете 4-mmc във водка 1 г на 2,5 мл. и забравете за разтвора за 4-5 седмици при стайна температура. водката се изпарява, кристалите остават в съда

ChemDamn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
31
минусовата температура не е задължително условие. можете да направите същото и при температура + 20С. но колкото по-висока е температурата в помещението, толкова повече 4-mmc ще остане в майчината течност. при -8С почти всички 4-mmc ще изпаднат от разтвора. при + 20С около 70% ще изпаднат, около 30% ще останат във водата. но какво ви пречи да изгоните водата и да получите остатъците от 4-mmc, а след това да повторите процеса на кристализация отново?

subzero013

Don't buy from me
Resident
Reaction score
24
За 4-5 седмици е твърде дълъг, кристалът със сигурност е отличен. Опитвали ли сте да използвате печка/кабинет за сушене за кристализация? Може да се окаже, че се постига такъв резултат, само че за по-кратък период от време.

Didi

Don't buy from me
Resident
Reaction score
20
изпарението трябва да е бавно, колкото по-бавно, толкова по-добри и по-големи са кристалите. когато използвате сушилня, тогава ще получите кристален прах

Didi

Don't buy from me
Resident
Reaction score
20
1 седмица

Attachments

• LzNhbrKkm8.jpeg
    LzNhbrKkm8.jpeg
    260.7 KB · Views: 388
  • C2OxrW8eGZ.jpeg
    C2OxrW8eGZ.jpeg