Производство и доставка на НАЙ-ДОБРИТЕ ЛЕКАРСТВА с ДИРЕКЦИЯ и МАГНИТНОСТ - Лаборатории Вектор

VectorLaboratories

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
68
Deals
51
БЕЗПЛАТНИ ПРОБЛЕМИ - МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ СЛЕДВАЩОТО

В Лаборатории Вектор разбираме, че доверието е нещо, което трябва да бъде спечелено, като никога не нарушаваме думата си за качеството на нашия продукт. Затова ще покажем признателността си към тази фантастична общност, като започнем старта на нашата компания с раздаване на няколко безплатни мостри от нашите продукти. Желаем да дадем на новите си клиенти възможност да се запознаят с безупречното ни обслужване и отличната ни удовлетвореност на клиентите, като започнем раздаването на следните продукти:

АМФЕТАМИН СУЛФАТ ПАСТА
(10 избрани клиенти ще получат по 5G проба)

ДЕКСТРО-МЕТАМФЕТАМИН КРИСТАЛИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ КЛИЕНТИ
(7 избрани клиенти ще получат по 1G проба)

ДЕКСТРО-МЕТАМФЕТАМИН КРИСТАЛИ ЗА КЛИЕНТИТЕ ОТ САЩ
(7 избрани клиенти ще получат по 1G проба)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

КАК МОГА ДА СЕ ЗАПИША В НАГРАЖДЕНИЕТО?

(За да се запишете, трябва да прочетете следното)

Има само две прости изисквания, на които трябва да отговаряте, за да се насладите на безплатната проба. Трябва да сте член на този форум. Ако на банера на профила ви пише "нов член", тогава нямате право да получите проба, тъй като администраторът няма да приеме вашето мнение за нашия продукт за валидно. Това е така, защото политиката на форума за безплатни мостри гласи, че мостри могат да бъдат давани само на "членове" на форума.

Следващото изискване за раздаване на мостри е гаранцията, че ще оставите ревю за обявата на нашия продукт в раздела "Пазар" и в темата, която четете в момента. Също така любезно бих помолил клиентите да не оставят отзиви никъде другаде във форума, освен на пазара и в темата (могат да се направят изключения, ако ни препоръчвате на друг потребител на форума). Колкото и да се радвам на вашата признателност, не искам да причинявате раздразнение на администрацията на този форум в резултат на спам. Ако не оставите рецензия, след като сме ви дали мостра, нашият екип и други доставчици може да не решат да ви дадат мостри или да правят бизнес с вас

Ако отговаряте на тези две изисквания, поздравления! Можете да получите проба! Просто коментирайте по-долу в тази тема, като посочите кой продукт бихте искали да вземете за проба (имате право само на една проба от един продукт), и ние сами ще ви DM. Не е необходимо да ни изпращате съобщение след коментара си, тъй като ние ще ви изпратим съобщение за вашата проба.

View previous replies…

riba999

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Hello! Can I get free sample of meth, and if it really come, then I will go for 5g straight away, and amounts will grow, I'm looking for regular serious dealership.
Best regards, riba999

sovietclown1

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
22
so this free sample thing is real? :)

duke89

Don't buy from me
New Member
Language
🇩🇪
Reaction score
0
hello
could i have a speed and or meth sample? thank you

FalteHD

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
16
Hey Bro,
I am really interested to try some of your Amphetamine and or Ketamine. I Hope this will be possible and No Problem. I Wish you a nice day and Hope for a good awnser.
Thanks for your time.
Yours FalteHD

rogueExperimether

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
I'm not sure I'm if allowed to receive a sample but I would really like to try out your product