не се обиждай, човече, но какво означава, че ще продавам sudo, когато ще научавам за химията, уау, приличаш на мен, когато правех креслото на готвача в подземния кошер или в годините на wetdreams/zonez.
първо, как ще събереш прекурсорите? ако си в ЕС, знаеш като мен, че тъй като няма голяма търговия с d-meth, освен в Чехия и някои общности в Тайланд, които използват и продават shaboo и розовите таблетки yaba само на тайландци.
Също така Rc сцената тук в ЕС беше огромна и не говоря в днешно време, а от създаването на сцената в Обединеното кралство, забраната в Обединеното кралство и тогава сцената беше по-неясна, искам да кажа, че почти бях убит от bromodragonfly, който по това време използвах за магазин за новости, защото преди китайската забрана тук в ЕС имаше интернет магазини от Полша и имейл продавачи като till.i.come, които продаваха псевдо извлечени от хапчета, но искам да кажа, че не можеш да правиш пари от производството на псевдо.
също така не забравяйте, че повечето методи, които намирате, вече не могат да се използват, особено в САЩ.
Най-добрите са белите 60 или 120 mg, лично аз използвам само 60 mg псевдо 2,5 цетиризин, които можете да изтеглите с добри йеилди, или 120 с повидон.
също така не забравяйте, че писанията от легендарните момчета тук, които споделят това божие дело, винаги са завършващият процес на дълъг път, изпълнен с неуспешни експерименти и опити.
и също така минималният псевдоним, за да имаш добра готварска работа за начинаещи, според моя опит е 8/10 грама псевдоним,