Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Как мога да получа достъп до раздела RC?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,492
Deals
1
За да получите достъп, трябва да сте активен участник във форума. В раздела RC публикуваме най-ценните трудове. Например, синтез на легален канабиноид (WoW!).
Най-активните потребители на форума ще имат право да отправят покана до някой друг.
Пишете заявления за покана тук.

Last edited by a moderator:

Doxi999

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Здравейте,
Бих искала да имам достъп до "RC секцията", очевидно регистрацията ми не е от 1 месец, но съм тук от началото на този форум в режим на гост ( Предполагам, че ме мързеше да си създам акаунт ). Готов съм да споделя всичките си знания на тази общност

cantgetitright

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Здравейте. Просто исках да кажа високо и да се представя. CGIR на вашите услуги. аз съм ветеран от войната срещу наркотиците. както и повечето от нас тук, предполагам. Имам опит в областта на синтеза, екстракцията, пречистването, снабдяването, отглеждането и т.н. Ако мога да помогна на някого, не се колебайте да попитате. един ден ще имам достъп до RC и наистина ще мога да блесна. добър ден, всички.

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,959
Deals
666
Дава ви достъп: - Достъпът до информация за химичните науки е ограничен до 1 млн. Проверете

x9Ev3nTh0riz0n9x

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Добър вечер на всички. Може да ме наричате Уолт. Израснах, учейки се как да правя псевдоредукции в редукция на Бърч (модифицирана с използване на Li вместо Na). С удоволствие бих научил някои от по-новите методи и бих искал да поискам достъп до изследователски химикали. Чудесно е да се види сайт като този, очаквам с нетърпение да науча много!

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,959
Deals
666
Моля, прочетете по-горе, че сме говорили многократно за условията за достъп до RC. Все още не можете да получите достъп до него, но всичко е във вашите ръце.

x9Ev3nTh0riz0n9x

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Трябва да кажа, че съм заинтригуван от това. Много е радващо да имаш персонал, който толкова силно да се интересува и от качеството. Добре дошли, сър. За мен е удоволствие да се запозная с вас. Смятам себе си в най-добрия случай за начинаещ, но се надявам да мога да допринеса и да помогна на някого там. Като споменавате "целевата аудитория", коя е тя, ако мога да попитам? Или по-скоро каква е вашата мисия по отношение на този сайт?

holamen

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Здравейте, надявам се, че ще получа достъп до раздела rc, защото аз съм човекът, който не може да прикачва файлове към постовете, но в тези rlly важни неща като производството на продажба знам какво е да се направи

khundongdong

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
има ли надежда за получаване на достъп до сесията на rc, моля?

caos420

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Нямам твърде много познания и съм нов тук, но сега започвам да се занимавам с този бизнес и скоро ще допринеса с опита си, би било много полезно да получа достъп до този раздел

Lamorak

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Ами търся информация тук в продължение на 2 дни повече или по-малко, но току-що си създадох акаунт, надявам се в бъдеще да вляза в раздела RC, с това съобщение изпращам своя поздрав за добре дошли

LittleFlame

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Здравейте,

Подавам молба за достъп до раздела RC и се ангажирам да се включа в живота на форума и да предоставя знанията си на тези, които може да имат нужда от тях.
Много се радвам, че открих този форум, изглежда е точно това, което търся от доста време. Може би ще остана тук за дълго време.

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,959
Deals
666
Останете с нас, като допринасяте за форума. А след това ще получите покана за RC.(y)
Пишете до вас.

Nefa

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Здравейте, дойдох тук от ужас, досега бях активен продавач в моята страна... имам трудности с химията, но прочетох някои от вашите форуми за направата на някои от ноидите и наистина ме заинтересуваха. ако ме приемат, ще се опитам да бъда полезен на общността, ако експериментите ми успеят.

MethSpawner

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Поздрави!
Интересувам се от изучаването на занаята за производство на синтетични канабиноиди .кандидатствам за получаване на достъп. надявам се да бъда активен участник в този форум и да допринеса колкото мога и е в моите знания.

chazchaz

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Нямам търпение да науча повече и да се отблагодаря на общността

PossumKid

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Уви! Силно се надявам да успея да се класирам.
Имам и доста синтези, които искам да направя, и може би всички вие ще можете да ми помогнете!
Реакцията на Сандмайер на GABA до GHB е следващият ми проект. Мислех да се опитам да го направя и върху фенибут.
Извличане на воакагин и неговите димери от воа. А. и след това превръщането му в ибогаин изглежда изненадващо лесно.
Ферментацията на корен от кава с плесен Aspergillus oryzae е друго нещо, върху което работя от известно време. Тя превръща нишестето в захари, които след това могат да се превърнат в етанол чрез двойна ферментация. Първото поне прави нещата по-вкусни, макар че основният смисъл на процеса е, че съм забелязал разлика в субективните ефекти, което според мен предполага биоконверсия на кавалактони и други подобни.
О, да. Домашно приготвени канабиноиди от ежедневните ви масла за готвене.

Щом събера средствата си и мога да си позволя да започна някои проекти, непременно ще публикувам някои неща!