Бяха ми изпратени 2 грама 4mmc от glitchy и съм много доволен от това, което получих! Той беше много отзивчив в комуникацията и процесът беше лесен. Продуктът дойде от Германия в дискретен плик, който беше запечатан в херметически затворена торбичка. Беше много професионално и аз съм доволен от тяхната скритост. Количеството, което получих, беше по-близо до 3 грама, а консистенцията беше смесица от големи парчета/кристали и счупени парчета.
Приех 4mmc по всички възможни начини, освен чрез буфане. Любимият ми начин беше да го използвам iv, но поглъщането му през устата беше по-безопасен и по-ефективен метод. Ако се пуши, бих препоръчал възможно най-ниска температура и малки количества наведнъж, тъй като се образува много пара, която не е много приятна, ако стане твърде гореща или твърде много. Инсулирането или смъркането на този 4mmc произведе забележим ефект, но изгарянето беше доста интензивно и очите ми се насълзиха добре.
Ефектът беше хубав прилив на енергия, заедно с подобрена острота на зрението и еуфория, което ме мотивира да стана и да направя нещо физическо. Танцуването беше забавно, а слушането на музика беше изключително приятно. Тези ефекти продължиха около 2 часа, като се наблюдаваше спад от още около час, преди да поискам да взема нова доза.
Махмурлукът беше лек, но почувствах известен глад, умора и депресия, които продължиха около половин ден, но можеха да бъдат преодолени с малко психическа устойчивост.
Като цяло бях много щастлив и нямам търпение за още и да опитам нещо ново от Glitchy. Благодаря ви!