- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,215
- Deals
- 1
Мисля, че прозвището "не купувайте от мен" е излишно и обезкуражаващо. Всеки, който купува на този сайт, би трябвало да е прочел правилата и те доста ясно посочват, че продавачите и производителите са одобрените продавачи, така че всеки, който не показва табелка, която посочва един от тях, не е одобрен от сайта да продава.
Чувствам се така, сякаш са ми дали шапката на глупака и са ме настанили в ъгъла предварително.
Чувствам се така, сякаш са ми дали шапката на глупака и са ме настанили в ъгъла предварително.
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 3,051
- Deals
- 1
Вие подценявате доверчивостта и глупостта на хората. Тук искаме да предпазим такива хора от всякакъв вид измами.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 297
Няма проблем със съобщението, но формулировката със сигурност е неудачна, за разумните хора* това може да звучи малко непочтено. Също така целият опит показва, че подобни неща не възпират никого с лоши намерения, но обикновено дразнят честните.
*Разумните хора са половин Азия и цяла Полша
*Разумните хора са половин Азия и цяла Полша
- Reaction score
- 32
Харесва ми фактът, че се дава статус на заглавието "Не купувайте от мен", така става ясно кои са продавачите и производителите. Всички транзакции, извършени с лице, което има статут не купувай от мен, очевидно са на ваш собствен риск и доверие.
Освен това гледам покрай това колко дълго човек е имал профила си. Дали е жител или член, след което каква активност има тук. Откритият характер на профилите тук, за да се види тази информация, може да помогне за доверието към дадено лице. Начинът, по който го виждам, е, че всички ние сме предимно приятелски настроени непознати.
След това има аспект на химията, хората с малък или никакъв опит биха били напълно унизени на други сайтове. Само за това, че задават въпроси отвъд техните възможности, тук е много по-прощаващо и за безопасността, образованието и не остракирането на човек, който задава въпроси.
Освен това гледам покрай това колко дълго човек е имал профила си. Дали е жител или член, след което каква активност има тук. Откритият характер на профилите тук, за да се види тази информация, може да помогне за доверието към дадено лице. Начинът, по който го виждам, е, че всички ние сме предимно приятелски настроени непознати.
След това има аспект на химията, хората с малък или никакъв опит биха били напълно унизени на други сайтове. Само за това, че задават въпроси отвъд техните възможности, тук е много по-прощаващо и за безопасността, образованието и не остракирането на човек, който задава въпроси.