Синтез на алфа-ПВП (в мащаб 1-10 кг). Пълно видео ръководство.

Ukspice

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
8
@William Dampier

Нуждаете се от помощ при измервания

Вместо да използвате :валерофенон
Ще купя течност : 2-бромовалерофенон

Ако искам да използвам 1 литър

2-бромововалерофенон

Какво е количеството на реагентите, които ще са ми необходими за I литър:

-Хидробромна киселина (HBr) 48%;?

-Водороден пероксид (H2O2) 35%;?

-Пиролидин (CAS 123-75-1);???

-Етил ацетат ;???

-Натриев карбонат (Na2CO3), 20% разтвор;???

-Диетилов етер (Et2O) ????

-EtOH 50 ???

-Дибензоил-D-винена киселина ??

-Дихлорометан (CH2Cl2) 830 ml;

-Хексан ????

Солна киселина с концентрация 35% (HCl);...?

ЩЕ ВИ ПОМОГНА МНОГО, АКО МОЖЕТЕ ДА МИ ДАДЕТЕ ИЗМЕРВАНИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕТО НА 1 ЛИТЪР 2-БРОМ. МОЛЯ ?????

За да мога да изчисля разходите за една реакция, също така дали добивът се оценява на около 20% загуба
1 литър = 800 g a-pvp?

Reaction score
307
Написах ви съобщение.

View previous replies…

Taiwan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Здравейте, имам същия проблем, можете ли да помогнете?

jager_17

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
същата история, можете ли да помогнете?

viking1111

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Здравейте, имам малък проблем, за 25k 2bromovalero използвам за кристализация след пиролидин и след промиване, използвам за кристализация 1,5l ацетон към 0,38 киселина за 1kg bromo, но течността за кристализация вземам 1l и правя ph 2 със смес от ацетон и киселина, след 10h във фризера нищо не се случва (беше смесено 4 часа с пиролидин на температура 55) какво направих погрешно и как да го поправя?

Reaction score
307
Предлагам да преминем към частни съобщения и да обсъдим подробностите със синтеза.

Taiwan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Здравейте, имам същия проблем, можете ли да помогнете?

TERMOBAR

Don't buy from me
Member
Language
🇷🇺
Reaction score
1
Добър вечер, извинете, мога ли да ви помоля за помощ? Направих синтез на Алфа пвп по тази рецепта https://bbforum.eu/tags/a-pyrrolidinovalerophenone Направих всичко, както е описано, с изключение на дестилацията на етилов ацетат, доведох подкиселяването до 5, сложих го във фризера и солите не изпаднаха, как мога да оправя положението? след това изпарих разтвора до 1/2 при температура 74-77 и го сложих отново във фризера и всичко без резултат, може би някой се е сблъсквал с това? моля, помогнете ми!

WillD

Expert
Reaction score
1,089
Ако има киселина, трябва да я изпарите при ниска температура или под вакуум. Можете да получите остатъци като черна смола. За да я кристализирате, трябва да използвате химически чист сух ацетон. Ако това е домашен ацетон, може да възникнат проблеми. В допълнение към ацетона има и метод за пречистване, ако можете да получите смолата и да я разтворите във вода. Извлечете водата с разтворител от примесите и кристализирайте продукта от водния разтвор при охлаждане.

CalvinCandy

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Направихте ли го като във видеото?

TERMOBAR

Don't buy from me
Member
Language
🇷🇺
Reaction score
1
Добър ден, благодаря ви за помощта, всичко се получи при мен, целият проблем, както разбирам, е бил в етилов ацетат след пълното му разваляне и разреждане със сух ацетон, бил съм прекиснат и тогава са изпаднали солите.

Skurczolo

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Това съм отново аз. Успешно синтезирах a-pvp хидрохлорид, а сега искам да опитам да направя a-pihp с помощта на хексанофенон. Трябва ли да го бромя до а-бромо-н-хексанофенон ? със същите техники, както при валерофенона ? Има ли някакви съвети, преди да опитам, или може би е толкова "просто", колкото с валерофенона?

WillD

Expert
Reaction score
1,089
Синтезът е почти идентичен (трябва малко да промените пропорциите). Но основният проблем може да бъде свързан с кристализацията.

Xtrembendion

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
1
Здравейте , при добавяне на пиро (265gr)в 2бром (300gr+1080gr EA)температурата остава 25 градуса по Целзий също така няма промяна в цвета. това означава ли, че няма никаква реакция?

WillD

Expert
Reaction score
1,089
Ако това се случи, препоръчително е да загреете РМ за необходимото време (при 40-60*С)

xirmsx12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
14
Някой знае ли как да синтезира MDPV? Дали това е просто Apvp, направен с метиламин? Правил съм и aphp, и apvp, но никога mdpv и бих искал да знам дали мога да премина от 2-бромовалерофенон към MDPV или процесът е напълно различен

WillD

Expert
Reaction score
1,089
Не, това е ароматен пръстен с диоксилна група (като mdma)

Win Win

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
This better then 4mmc?

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
786
a-PVP strong stimulant like meth

View previous replies…

Win Win

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
If compare with 4mmc which one better?

Win Win

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Is it a-pvp like mdma?

Win Win

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Understand thank you sir

darkcider

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Need help. having trouble with this synth. i have completed steps described verbatim.
During animation stage when i add the pyrro no i get no reaction.the RM stays at 25C and does not change color. Nor does it become self heating and no smoke is produced.
heated RM to 45C for reaction duration as suggested in comments. then mixture becomes self heating.
But the color does not saturate. the resulting top layer is clear with a neutral ph.
Bottom layer is a clear yellow & looks to be mostly EA. A-bvp was sourced via Chinese vendor from the forum.
Everything else used is verified. only thing is i did not distill EA.
Thanks in advance

darkcider

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Need help. having trouble with this synth. i have completed steps described verbatim.During animation stage when i add the pyrro no i get no reaction.the RM stays at 25C and does not change color.Nor does it become self heating and no smoke is produced. So, heated RM to 45C for reaction duration as suggested in comments. then mixture becomes self heating.
But the color does not saturate. the resulting top layer is clear with a neutral ph. Bottom layer is a clear yellow & looks to be mostly EA. A-bvp was sourced via Chinese vendor from the forum.Everything else used is verified. only thing is i didn't distill EA.\
Thanks in advance