- Reaction score
- 2
Някой получил ли е нещо наскоро? Той каза, че ще мине една седмица и ще имам проследяване. После каза, че "не дават проследяване за толкова малка пратка". А аз съм на източното крайбрежие на САЩ, бтв. Това е от 7 октомври. Чудя се защо продължи да отговаря на имейли за известно време.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 8
Аарон все още ли прави сделки сега и отговаря ли на хората в момента?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 16
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 0
Неговият произход е изчезнал.
Направих поръчка приблизително по същото време. Той дори имаше камъните да ме помоли да съобщя на модовете тук, че не е измамник.
2 седмици без контакт, а след това, когато му съобщих, че ще добавя името си към списъка на изгорелите, получих отговор, че трябва да се успокоя. Казва, че е бил на почивка!
Няколко дни по-късно той пита: "Uh....каква беше отново поръчката ти? Последва още една седмица мълчание.
След това казва, че е била прихваната. Няма проследяване, но по някакъв начин знае, че е била спряна. Предлага да изпрати отново или да възстанови 50 % от сумата. казвам му да изпрати отново и радиомълчанието му продължава още няколко дни. питам го за проследяването и той казва, че "аз съм шести на опашката за изпращане на поръчки, надявам се, че не сме ви накарали да чакате твърде дълго" Самодоволен, долнопробен крадец, който вероятно не може да свари яйце, още по-малко да приготви нещо ценно. Така че всичко, което може да направи, е да измами. пожелавам му кармата на крадеца, така че да прекара остатъка от живота си, мислейки, че хората искат да го оберат.
Направих поръчка приблизително по същото време. Той дори имаше камъните да ме помоли да съобщя на модовете тук, че не е измамник.
2 седмици без контакт, а след това, когато му съобщих, че ще добавя името си към списъка на изгорелите, получих отговор, че трябва да се успокоя. Казва, че е бил на почивка!
Няколко дни по-късно той пита: "Uh....каква беше отново поръчката ти? Последва още една седмица мълчание.
След това казва, че е била прихваната. Няма проследяване, но по някакъв начин знае, че е била спряна. Предлага да изпрати отново или да възстанови 50 % от сумата. казвам му да изпрати отново и радиомълчанието му продължава още няколко дни. питам го за проследяването и той казва, че "аз съм шести на опашката за изпращане на поръчки, надявам се, че не сме ви накарали да чакате твърде дълго" Самодоволен, долнопробен крадец, който вероятно не може да свари яйце, още по-малко да приготви нещо ценно. Така че всичко, което може да направи, е да измами. пожелавам му кармата на крадеца, така че да прекара остатъка от живота си, мислейки, че хората искат да го оберат.
- Reaction score
- 16
Просто бъдете щастливи, че не ви е изпратил буквално ДИРТ, както направи с една от другите жертви в тази тема
Ааронстевенс определено е поставил летвата за всички мошеници измамници там

- Reaction score
- 2
По дяволите, защо, по дяволите, го избрах вместо Гордън? Обзалагам се, че целият имейл на vc.2 е бил измама. Не го разбрах толкова лошо, колкото някои от вас. Не е тон бс и не е голяма поръчка. Както и да е, Гордън ли е единственият легитимен? Аз съм в САЩ. Благодаря за отговора
- Reaction score
- 16
Доколкото знам, всички проверени на пазара са легитимни, само не забравяйте, че ескроу.
Единственият, за когото знам, че е легитимен със сигурност, е Гордън.
Топ ниво на обслужване и продукти
Единственият, за когото знам, че е легитимен със сигурност, е Гордън.
Топ ниво на обслужване и продукти
- Reaction score
- 686
- Deals
- 65
- Reaction score
- 686
- Deals
- 65