Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

aaronstevens (valentino cartel)

Status
Not open for further replies.

Andersdagaz

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Някой получил ли е нещо наскоро? Той каза, че ще мине една седмица и ще имам проследяване. После каза, че "не дават проследяване за толкова малка пратка". А аз съм на източното крайбрежие на САЩ, бтв. Това е от 7 октомври. Чудя се защо продължи да отговаря на имейли за известно време.

V€ctor Company

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Аарон все още ли прави сделки сега и отговаря ли на хората в момента?

View previous replies…

azsub1

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Неговият произход е изчезнал.
Направих поръчка приблизително по същото време. Той дори имаше камъните да ме помоли да съобщя на модовете тук, че не е измамник.
2 седмици без контакт, а след това, когато му съобщих, че ще добавя името си към списъка на изгорелите, получих отговор, че трябва да се успокоя. Казва, че е бил на почивка!
Няколко дни по-късно той пита: "Uh....каква беше отново поръчката ти? Последва още една седмица мълчание.
След това казва, че е била прихваната. Няма проследяване, но по някакъв начин знае, че е била спряна. Предлага да изпрати отново или да възстанови 50 % от сумата. казвам му да изпрати отново и радиомълчанието му продължава още няколко дни. питам го за проследяването и той казва, че "аз съм шести на опашката за изпращане на поръчки, надявам се, че не сме ви накарали да чакате твърде дълго" Самодоволен, долнопробен крадец, който вероятно не може да свари яйце, още по-малко да приготви нещо ценно. Така че всичко, което може да направи, е да измами. пожелавам му кармата на крадеца, така че да прекара остатъка от живота си, мислейки, че хората искат да го оберат.

tegritycantbebought

Don't buy from me
Resident
Reaction score
16
Просто бъдете щастливи, че не ви е изпратил буквално ДИРТ, както направи с една от другите жертви в тази тема 🤣 Ааронстевенс определено е поставил летвата за всички мошеници измамници там

Andersdagaz

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
По дяволите, защо, по дяволите, го избрах вместо Гордън? Обзалагам се, че целият имейл на vc.2 е бил измама. Не го разбрах толкова лошо, колкото някои от вас. Не е тон бс и не е голяма поръчка. Както и да е, Гордън ли е единственият легитимен? Аз съм в САЩ. Благодаря за отговора

tegritycantbebought

Don't buy from me
Resident
Reaction score
16
Доколкото знам, всички проверени на пазара са легитимни, само не забравяйте, че ескроу.

Единственият, за когото знам, че е легитимен със сигурност, е Гордън.
Топ ниво на обслужване и продукти

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
686
Deals
65
Благодаря на всички за добрите думи :)

Aaron

Don't buy from me
New Member
Reaction score
12
Забавно е как обвинителите често са най-виновни.

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
686
Deals
65
Защо от дни насам разпространявате само FUD, кой сте вие?

Aaron

Don't buy from me
New Member
Reaction score
12
Какво ви дава представа, че говоря за вас?

lostlegs

Don't buy from me
Resident
Reaction score
5
Последният имейл, който получих от него, беше преди около 1-2 седмици. Аз обаче не отговорих повече. Последната ми поръчка пристигна в началото на октомври.

Mechanics_07

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
Получих поръчката си. Отне ми малко повече време, както съм свикнал с ВиК, но за мен той не е измамник. Получих същото перфектно обслужване, което съм свикнал да очаквам от него. Скритостта беше толкова дискретна, колкото винаги, а качеството на скоростта беше толкова добро, колкото 20-те поръчки, които преди това бях направил с Аарон Стивънс. Поръчката отне повече време, отколкото знам от него, но той ми отговори още същия ден. Той каза" Опитвам се да възстановя бизнеса, след като бяхме забранени." Той ми изпрати поръчката с голяма екстра. Направих поръчката си на 20 октомври и я получих на 5 ноември. За мен той не е измамник и аз ще продължа да правя бизнес с него

V€ctor Company

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Не знам дали някой друг е усетил това, но имам чувството, че някой друг е поел този бизнес със сила, начинът, по който последните поръчки са супер неорганизирани, като например "каква беше отново вашата поръчка?" Което един от другите потребители е получил като отговор, показва, че управителят буквално не е видял останалата част от разговора. друг начин, по който това се вижда, е колко неорганизирани и забавени са поръчките, като например това, което видяхме с @tegritycantbebought

Нямаме представа кой може да контролира, това буквално може да са правоохранителни органи и аз лично бих препоръчал да не се работи с нещо толкова неясно.

Status
Not open for further replies.
  • If you charge someone with scam, you must provide proofs!
    Unsubstantiated accusations will not pass moderation! Inconclusive evidences also will not be accepted.